bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Вивчення історії національних меншин у ХХ ст.: від Голокосту до сучасної війни»
09.02.2015

Український інститут вивчення Голокосту «Ткума» та Запорізький національний університет запрошують взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Запорізькі єврейські читання» ім. С. Ф. Орлянського на тему «Вивчення історії національних меншин у ХХ ст.: від Голокосту до сучасної війни». Конференція передбачає доповіді та обговорення, що розкриватимуть різні аспекти життя національних меншин на території України у минулому та сьогоденні з точки зору історії, соціології, політології, філософії тощо, а також проблеми міжнаціональних, суспільних відносин у ХХ ст., в період Другої світової війни та Голокосту, і за умов сучасної війни в Україні, яка потерпає від зовнішньої агресії.
Читання будуть проходити на базі Запорізького національного університету (Запоріжжя) та Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума» (Дніпропетровськ) у другій половині квітня 2015 р. (остаточні дати будуть повідомлені учасникам).
Запрошуємо до участі в Читаннях студентів університетів, аспірантів та магістрантів, які цікавляться заявленою темою. Окрім важливого наукового досвіду молоді дослідники отримають можливість участі в міжнародних семінарах і конференціях, подальшої роботи в рамках міжнародних програм і проектів Інституту «Ткума».

Заявку на участь з темою доповіді та короткими тезами просимо надсилати на е-mail: [email protected] , у темі листа вказувати Chitannya_2015, або факсом (056) 717-70-17 до 16.03.2015.
Оргкомітет відшкодовує кошти за проїзд автобусом або залізничним транспортом (купе), забезпечує проживання та харчування під час проведення Читань.

Обрані доповіді будуть опубліковані у збірці матеріалів конференції.

Телефон для довідок:     +38(050) 152-94-93  Піскарьова Ірина
 

Контакти

  • +38(050) 152-94-93
  • Піскарьова Ірина

Коментарі

Олександр Малицький   3358 днів тому   #  

Чи можу я претендувати на участь якщо:
-Олександр Малицький - ініціатор створення і член єврейського, болгарського, польського, вірменського національно-культурних товариств та Ради Національностей Миколаївщини
- учасник тематичних конференцій і прес-конференцій та автор публікацій
- виховував у своїх студентів шанобливе та толерантне ставлення до людей різних національностей, релігій, уподобань
АЛЕ - я вже пенсіонер
З повагою О. Малицький , 093-5549446

  •   Пiдписатися на новi
Хренова Вікторія    3358 днів тому   #  

Олександр, зверніться, будь ласка, із своїм запитом за телефоном +38(050) 152-94-93 (Контактна особа - Піскарьова Ірина)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.