bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл щодо проблем інформаційного законодавства
07.05.2012

10 травня 2012  року о 14.30 громадська організація “Філософія Серця” спільно з постійною комісією з питань розвитку демократії, гласності, свободи слова, інформаційного простору Вінницької обласної ради проведе круглий стіл на тему «Проблеми застосування Закону України «Про доступ до публічної інформації» на регіональному рівні та шляхи їх вирішення».

В рамках виконання «Єдиної комплексної правоохоронної програми у Вінницькій області на 2010-2014 роки» протягом лютого-березня 2012 року Вінницьким Клубом успішних підприємців та Вінницьким козацьким полком імені Івана Богуна проводився громадський моніторинг виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» районними державними адміністраціями.

Під час круглого столу планується обговорити проблеми застосування та відповідальність за порушення законодавства з доступу до публічної інформації.

До участі запрошені представники неурядових організацій, Вінницької облдержадміністрації, Вінницького апеляційного суду, Прокуратури Вінницької області.

За довідками звертатися до Юлії Григи за телефоном +380432697838,  [email protected]

Контакти

  • Грига Юлія
  • ГО “Філософія Серця”
  • [email protected]
  • +380432697838

Коментарі

Ганна Чайковська   4361 день тому   #  

Повідомте, будь ласка, місце проведення круглого столу «Проблеми застосування Закону України «Про доступ до публічної інформації» на регіональному рівні та шляхи їх вирішення». Дякую.

  •   Пiдписатися на новi
Юлія Грига   4360 днів тому   #  

м. Вінниця, вул. Соборна, 85, 2 поверх

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.