bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ запрошує на конференцію з самоорганізації до Криму
14.03.2012

17-20 травня 2012 року в м. Ялта відбудеться міжнародна конференція в форматі відкритого простору "Самоорганізація у світі, що трансформується: як забезпечити собі місце під сонцем?", яка збере соціальних інвесторів, лідерів місцевих громад та інститутів громадянського суспільства, експертів та практиків самоорганізації з різних країн світу.

Захід відбудеться в межах Кримської весни розвитку – ініціативи Ресурсного центру ГУРТ, спрямованої на пошук однодумців з середовища лідерів місцевих громад, інститутів громадянського суспільства та експертів та соціальних інвесторів задля свідомої та успішної України, де громадянське суспільство гарантує гідність, впевненість та довіру поміж громадянами на місцевому та національному рівнях.

Організатор: Ресурсний центр ГУРТ (Україна)
Співорганізатор: boscop eg (Німеччина)
Фасилітатор: Джо Тьопфер (Німеччина)

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

Реєстрація учасників відкрита за цією адресою.

Розмір реєстраційного внеску для учасників з України складає 3500 грн. (при сплаті до 20.04.2012 р.) та 3850 грн. (після 20.04.2012 р.).

Реєстраційний внесок покриває вартість участі у конференції, пакет матеріалів учасника, перерви на каву, дружню вечерю, ігристу феєрію та відвідування Лівадійського палацу.

Проживання та додаткове харчування учасники можуть обрати для себе самостійно. На вимогу, організатори готові допомогти з бронюванням проживання та додаткового харчування.

СТИПЕНДІЯ

За підтримки Шведського Агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку (Sida) 40 лідерів місцевих громад та інститутів громадянського суспільства України зможуть отримати стипендію, що покриватиме їх реєстраційний внесок, а також вартість проживання та харчування під час конференції. Стипендіати самостійно покриватимуть власні транспортні витрати, пов’язані з їх участю у заході.

Для отримання стипендії необхідно заповнити заявку на здобуття стипендії до 14:00 6 квітня 2012 року.

Рішення про надання стипендії прийматиме конкурсна комісія. Про результат відбору буде повідомлено не пізніше 13 квітня 2012 року.

Слідкуйте за оновленням інформації на сайті vesna.gurt.org.ua

Приєднуйтесь до події у Facebook

Контакти

Коментарі

Тимчук Тарас    4416 днів тому   #  

Самоорганізація сновбордистів в дії https://www.youtube.com/watch?v=jSbIV61yfuE&feature=player_embedded

хороша демонстрація наявності у людей гідності :)

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Шмігельський    4414 днів тому   #  

багаті качають свої права ) і матом, яка гідність, звідки. бариги все нахрапом :) . дівчинка чим винувата чому матом

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4413 днів тому   #  

Михайле, я сам не прихильник матової лексики. Але живучи в нашій країні дуже складно зберігати дзенський спокій :). як в нас в народі кажуть, з вовками жити, по вовчому вити :). Я знаю багатьох людей, які їздять в Буковель кататись на сновборді чи на лижах. Це активні люди, середнього статку. Просто вони мають можливість порівняти "тут" і "там" і їм би хотілося б, щоб "тут", було все таки краще, ніж "там"...

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Шмігельський    4413 днів тому   #  

Тарасе хотілось що б це так і було, але нажаль ні. вони тут бо тут вони королі, а там як всі. тут вони кричать дайте мені директора, тут вони відчувають себе кимось.
це в нашій державі вбивають людей депутати, бізнесмени і їх діти.
вони не воювали за прапор за незалежність. а за квиток.
В Польщі в Перемишлі в центрі міста гірка, яка є в комунальній власності, разом з готелем кафетерієм. і успішний проект в який громада вклала. в нас такого не буде. бо крадуть. державне і успішне це у них. в нас все приватизовують, що погано лежить. В німеччині президент написав заяву через пільговий кредит. смішний напевно.
і питання звідки зявився буковель. чому ці люди підтримують інвестуючи в нього. з вовками жити. чи може засновники самаритяни :) і це рішення громади створити такий центр. має бути позиція. чесна торгівля і таке інше.
має бути середовище. в болоті можна приймати грязеві ванни, але не митись. в нас безперечно є гарні люди і гарні приклади. проте це не той. треба себе вести так як хочеш, щоб поступали інші. категоричний імператив Канта.

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4413 днів тому   #  

Михайле, сподіваюсь, Вас зустріти на конференції з самоорганізації в Ялті і якраз це питання обговорити :). Якось не дуже хочеться ще 1000 років чекати поки все це зміниться. Нема у мене 1000 років...

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Шмігельський    4413 днів тому   #  

Однозначно такі зустрічі важливі. для натхнення, нового запалу і позитивного настрою. :) як і дискусії.

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4413 днів тому   #  

З першим - погоджуюсь на 100%. А з останнім, як на мене, у секторі проблема. Може я сліпий, але навколо яких ключових питань зараз ведуться хоч якісь дискусії у секторі? Помітно, що всі наче роблять якусь роботу, але до чого вона веде, які будуть наслідки, що зараз насправді відбувається у секторі (на рівні цінностей і пріоритетів)... багато є питань, є трохи гаварящих голів, але зацікавлених дискутантів непомітно. Що думаєте, Михайле?

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4405 днів тому   #  

... хлопці - я так і невізьму в толк у чому і чия помилка... звичайний побутовий балаганчик... як мене - все так як і усюди в Україні...

Я принципово це називаю "п'яне мислення"...

А з п'яним підходом порядку небуде ніде... навіть у Відродженні ;-))

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.