bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція TEDxKharkіv: Альтернативи!
01.03.2012

31 березня 2012 року в Харкові відбудеться TEDxKharkіv: “Альтернативи!”, перша незалежна подія в дусі всесвітньо відомої конференції TED.

На TEDxKharkіv провідні харківські підприємці, артисти, інженери, дизайнери, педагоги, вчені, мислителі та практики вперше зберуться разом, щоб поділитися з аудиторією своїми кращими ідеями, що здатні змінити звичний спосіб життя на краще. Також, учасники подивляться записи виступів на глобальних конференціях TED, що проходять в США та у Великобританії.

Чому «Альтернативи!»: на TEDxKharkіv будуть представлені альтернативні думки, альтернативні вчинки, альтернативні рішення, альтернативні точки зору на традиційні речі.

Що таке TED?

TED (скорочення від англ. Technology, Entertainment, Design; Технології, Розваги, Дизайн) — це щорічна конференція, що збирає провідних мислителів та практиків світу, з метою обміну унікальними ідеями.

Гасло TED: «Ідеї, гідні поширення». TED працює я у форматі конференцій, перша з яких відбулась в 1984 році в Монтереї (Каліфорнія).

В різні часи спікерами TED були колишній президент США Білл Клінтон, нобелевські лауреати Джеймс Уотсон та Мюррей Гелл-Манн, кінорежисер Джеймс Камерон, засновник Wikipedia Джіммі Уейлс, засновники Google Ларрі Пейдж та Сергій Брін, засновник Microsoft Білл Гейтс, засновник корпорації Virgin Сер Річард Бренсон, математик Бенуа Мандельброт, фізик Стівен Хоукінг, екс-прем’єр-міністр Великобританії Гордон Браун та багато інших видатних особистостей.

Що таке TEDx?

TEDx — це програма місцевих, незалежно організованих подій, що збирають людей для обміну досвідом в стилі TED.

Події TEDx відбуваються у всьому світі — приблизно 400 подій за перший рік існування програми - від Токіо та Мельбурна до Торонто та Сан-Пауло.

Про TEDxKharkіv

TEDxKharkіv — це волонтерська ініціатива TEDx в Харкові. Ми віримо в потенціал конференції стати основою для подальших, більш глибоких дискусій та виявлення серед учасників конференції активної групи пасіонаріїв, що прагнуть зробити світ кращим.

Серед спікерів TEDxKharkіv:

  • Макс Бурцев, директор рекламного агентства Arriba, засновник школи реклами та комерційного дизайну Багаж, куратор найбільшої в СНГ бібліотеки нестандартної реклами AdPartizan;
  • Валерій Лейко, відомий харківський колекціонер-історик;
  • керівник IT компанії TeamDev - Олександр Євсюков, що розповість про технології спілкування майбутнього;
  • активістка Анна Геращенко, що ініціювала сортування смісття та прибирання лісу в Терновій;
  • Дмитро Єльчанінов, математик, кандидат технічних наук, що буде говорити про “гуманитарну” проблему вибору, та про те, до якої межі можна або не можна враховувати думку інших, коли ми робимо вибір; та інші цікаві харківські особистості.

Запрошуємо всіх! Вхід лише за попередньою реєстрацією.

Кількість місць обмежена!

Вартість квитків від 100 до 300 грн.

Придбати квитки та ознайомитись з детальною інформацією про подію можна на сайті TEDxKharkov.

УВАГА! TEDxKharkiv є НЕкомерційною ініціативою! Квитки продаються виключно для покриття витрат на організацію та проведення заходу. 

Контакти

Коментарі

Тимчук Тарас    4417 днів тому   #  

Міша, як іде підготовка до події? Є якісь цікавинки?

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Ізюмський   4417 днів тому   #  

Підготовка йде повним ходом! Організатори поставили дуже високу планку, робимо все можливе щоб її досягти.
По суботах в IT Cafe проводимо "Ранок з TED" - промо-заходи до основної події. Дивимось ролики з різних конференцій TED та TEDх і обговорюємо їх. Вдруге був аншлаг:)
Однозначно це один з найцікавіших проектів в моїй практиці, і, напевне, найбільш некомерційний (в плані будь-якої матеріальної віддачі для людей, задіяних в процесі підготовки та проведення).
Буде круто!

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4408 днів тому   #  

ну, поки іде у Вас підготовка, вирішив сьогодні переглянути це відео. 17 хвилин, які 100% заощадять купу часу глядача у майбутньому
https://www.youtube.com/watch?v=aqh8bT70e1Y&feature=player_embedded

Дивимось

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Ізюмський   4408 днів тому   #  

на підтримку основної події, яка відбудеться 31 березня, ми вже тричі провели промо-заходи "Ранок з TED", усі три - в IT Cafe_. На сьогоднішньому "Ранку..." дивилися якраз це відео:)

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4407 днів тому   #  

Михайле, а яка реакція була у глядачів у Харкові на це відео?

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Ізюмський   4407 днів тому   #  

м'яко кажучи, холодно сприйняли. можливо тому що аудиторія айтішна відсотків на 95 була, для якої всі ці речі надто банальні.

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Ізюмський   4407 днів тому   #  

до речі, наш захід транслюватиметься в прямому ефірі на місцевому телеканалі ОТБ та в Інтернеті, трохи згодом дам подробиці, тож заплануйте на суботній ранок ознайомлення з ідеями, вартими розповсюдження!

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Ізюмський   4401 день тому   #  

Дуже дякую ГУРТу за інформаційну підтримку!
Захід пройшов чудово, скоро викладу відео та фотоматеріали!
Також велика подяка TEDx'ерам з Донецька, Києва та Воронежа, які нам допомагали!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.