bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю персональних комп’ютерів переносних
30.08.2018

Державна установа “Центр громадського здоров’я” Міністерства охорони здоров’я України” оголошує тендер на закупівлю Персональних комп’ютерів переносних типу ноутбук у кількості 346 комплектів.

Посилання на оголошення на сайті Центр громадського здоров’я - phc.org.ua/pages/about/procurement 

Кінцевий термін подання пропозицій - 18 вересня 2018, до 11:00.

Контакти

  • Клєвцова Вікторія
  •  044-482-46-04

Коментарі

Репа Елена    2047 днів тому   #  

Добрый , уточните характеристики компьютера

  •   Пiдписатися на новi
Вікторія Клєвцова   2047 днів тому   #  

Назва Вимога
Формфактор персонального комп’ютера Портативний комп’ютер переносний типу ноутбук
Процесор Не гірше, за основними показниками продуктивності, ніж Core i3 8-го покоління; базова частота не менше ніж 2,2ГГц (в турбо режимі не менше ніж 3,4ГГц); кількість ядер не менше ніж 2; кількість потоків не менше ніж 4; кеш пам’ять 4 МБ або більше.
Екран Дисплей: діагональ дисплея не менше ніж 15”, широкоформатний TFT або LCD, 16:9, з антибліковим покриттям, максимальна роздільна здатність не менше ніж 1920х1080.
Камера Вбудована WEB-камера Не гірше 720p HD із підтримкою технології HDR
Інтерфейси не менше ніж 2хUSB 2.0, 1 x USB 3.1 Type A, 1x USB 3.1 Type C, 1хHDMI, VGA, Ethernet 10/100/1000 Мбіт/с (RJ-45), аудіо вхід/аудіовихід комбінований порт. Зчитувач карт пам’яті micro SD. Порт для підключення док-станції з функцію живлення через цій порт.
Оперативна пам’ять Оперативна пам’ять: технологія не гірше DDR4, частота не менше 2133 MHz, об’єм пам’яті не менше ніж 4 GB. ( можливість збільшення обсягу оперативної пам’яті до 20 ГБ;)
Відео карта Інтегрований відеоадаптер; сумісність з Microsoft DirectX 12.Х. OpenGL 4.4. Підтримка двох незалежних зовнішніх моніторів.
Жорсткий диск Жорсткий диск: тип не гірше SATA, швидкість шпинделя не менше 5400 об/хв, об’єм пам’яті не менше ніж 1000 GB;
Бездротові технології негірше Wi-Fi 802.11 AC, 2x2 MIMO + BT 4.0
Звукова карта Інтегрований HD-Audio або еквівалент. Вбудований цифровий мікрофон. Наявність внутрішніх стерео динаміків.
Електроживлення Зовнішній адаптер змінного струму 220В – не більше 65Вт. Внутрішня батарея живлення не менше 48Вт⋅год. Автономна робота не менше 8 годин.
Клавіатура Повнорозмірна клавіатура, мультимедіа клавіші, цифрова клавіатура, з підтримкою англійської мови та кирилиці.
Розміри та вага Не більше ніж 379.5 x 254 x 22.1, вага не більше 2.2 кг
Безпека Наявність TPM модуля (Trusted Platform Module hardware) не гірше 2.0;Наявність слоту для замка типу Kensington.
Операційна система Попередньо встановлена ліцензійна Windows 10 з україномовним інтерфейсом та безкоштовними оновленнями для процесорів на базі технології x64
Програмне забезпечення Пакет програмних засобів офісного призначення з україномовним інтерфейсом сумісний з обраною ОС, що підтримує роботу з основними файловими форматами (DOC, DOCX, RTF, XLS, XLSX, PPT, PPTX, HTML та MDB, ODT, ODS, ODP), а також роботу з електронною поштою. Можливість роботи з файлами без доступу до інтернет. Ліцензія повинна бути безстроковою;
Маніпулятор Тип: Миша
Підключення: бездротове
Інтерфейс комунікації з ПК: Bluetooth не гірше 3.0
Тип сенсора: оптичний
Тип живлення: Li-IoN акумулятор/USB-microUSB кабель
Час роботи від акумулятора: не менше 20 днів
Гарантійний термін: не менше 12 місяців.
Гарантійні зобов’язання Строк гарантійного обслуговування повинен складати не менше 12 місяців.
Строк поставки товару Строк поставки товару повинен складати не більше 60 (шістдесят) календарних днів з дати підписання договору.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.