bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний конкурс соціальних роликів «Знай більше!»
25.11.2016

ВГО «Громадська Палата України» запрошує молодь до участі у Конкурсі соціальних роликів за темами «Бездомні та їх можливості», «Екологія», «Освіта», «Корупція», «Гуртожиток», «Медицина». Дедлайн – 4 грудня 2016 рік.

В рамках молодіжного проекту «Знай більше» від ВГО «Громадська Палата України» у Дніпропетровській області розпочався  Конкурс соціальних роликів за темами:

  1. «Бездомні та їх можливості»
  2. «Екологія»
  3. «Освіта»
  4. «Корупція»
  5. «Гуртожиток»
  6. «Медицина»

Роботи чекаємо до 4 грудня 2016 року на пошту [email protected] 

Авторські відео будуть просуватися у соцмережах, та за результатами он-лайн голосування і підсумків журі буде відзначено переможців. Нагородження відбудеться під час Молодіжного соціального форуму у грудні.

Для додаткової інформації звертайтись до координаторки проекту від Всеукраїнської громадської організації “Громадська Палата України” Юлія Копниської-Петриченко. Контактний номер телефона 097-573-63-37.

Молодіжний проект «Знай більше!» є спільним проектом Всеукраїнської громадської організації “Громадська Палата України” (м. Дніпро) та Міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині» (м. Київ).

Контакти

Коментарі

Дорофеева Наталія    2699 днів тому   #  

Чудова ідея конкурсу, можливість активувати дітей та привернути увагу дорослих. А ролики можуть потім жити своїм жимттям. Готові інформаційно підтримати проект та його учасників та учасниць. Надсилайте нам на сайт http://socioprostir.org.ua/ інформацію про конкурсні роботи та як проголосувати.
З повагою, Наталія Дорофєва [email protected]
МО "Нова генерація"

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.