bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Глобальний пошук інновацій для сталого розвитку «Smart Living Challenge»
06.06.2014

Усі бажаючі можуть представити на міжнародний конкурс «Smart Living Challenge» свої ідеї про вдосконалення та гармонізацію повсякденного життя. Конкурс передбачає три окремі категорії: Рух (мобільність і транспорт), Дім (облаштування житла) і Харчування. 15 переможців будуть нагороджені поїздкою до Швеції під час Нобелевського тижня – 2014. У Швеції на переможців очікують зустрічі, спілкування, налагодження контактів та обмін ідеями з інноваторами з інших країн та можливість відвідати місця, де впроваджені передові найсучасніші технології організації міського життя.

Ідеї приймаються на сайті - до 1 липня 2014 р. Увага! Мова – англійська!

Центральною подією проекту в кожній країні є творчий семінар, на якому учасники проекту діляться своїми ідеями, радяться з експертами та готують подання проектів на конкурс.

Організатори проекту в Україні – Посольство Швеції та МБО «Інформаційний центр «Зелене досьє» - обрали основною темою семінару інновації в галузі транспорту та мобільності (Рух).

Семінар відбудеться в Києві 18 червня. Участь у семінарі для відібраних учасників безкоштовна, але проїзд до Києва організатори не оплачують.

Заявки на творчий семінар просимо подавати он-лайн до 13 червня 2014 р.

Увага: робочі мови семінару – англійська та українська.

Контакти

  • http://www.dossier.org.ua/smart-living-challenge-globalniy-poshuk-innovaciy-dlya-stalogo-rozvitku-2014-0

Коментарі

Сумщенко Ірина   3614 днів тому   #  

Погляд вперед- так би я назвала головну ідею цього конкурсу.Це можливість виявити ідеї, які принесуть користь суспільству- економічну, розвиваючу.Це - поступ вперед!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.