bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЮНІСЕФ та Adobe Foundation оголошують конкурс молодіжних Інтернет проектів
10.04.2013

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ)  спільно з Adobe Foundation оголошують конкурс Інтернет проектів серед молоді віком від 13 до 19 років “Зміни світ” (Make a difference in the world #AspireAwards).  Члени міжнародного журі оберуть найкращі інноваційні проекти, що допомагають вирішити проблеми молоді в громаді твоєї країни.

Перша премія: 40 000 дол. США

Друга премія: 30 000 дол. США

Третя премія: 20 000 дол. США

Для участі у конкурсі, потрібно зареєструватися на веб-сайті організаторів, зняти коротке відео (до 10 хв) про нову чи вже існуючу ініціативу та подати заявку до 19 квітня 2013 року.

Подання заявки, детальні умови конкурсу та правила

Оголошення переможців відбудеться 11 червня 2013 року.

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) є світовим лідером з захисту прав та інтересів дітей. Фонд працює у понад 190 країнах та територіях заради захисту та підтримки дітей починаючи з раннього віку та до юності. Програми Фонду фінансуються з добровільних внесків фізичних осіб, компаній, закладів та урядів. Представництво Фонду в Україні відкрито у 1997 році. Більше інформації: www.unicef.org.ua. Приєднуйтесь до нас у Twitter, Facebook та ВКонтакте.

Контакти

Коментарі

Вадим Георгієнко   4044 дні тому   #  

Переход по ссылке "Подання заявки, детальні умови конкурсу та правила" и я оказываюсь на странице без текста. Коллеги, если кто-то видит там текст, скопипастите сюда в комментарии. Заранее спасибо

  •   Пiдписатися на новi
Завійська Мар'яна   4044 дні тому   #  

Вадиме, спробуйте це посилання http://youthvoices.adobe.com/awards/submissions/ Я так розумію, що це саме те, що Ви шукаєте

  •   Пiдписатися на новi
Вадим Георгієнко   4043 дні тому   #  

если бы мне было от 13 до 19 возможно я бы именно эту ссылку для подачи проекта искал!)) вообще-то я хотел узнать больше о самом конкурсе, но все равно искренне тронут оперативным откликом, да и наверняка кому-то пригодится рабочая ссылка вместо опубликованной в новости. Спасибо Марьяна!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.