bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендія для участі у Кримській весні розвитку
28.03.2012

Зареєструйся та заповни аплікаційну форму на отримання стипендії для участі у Міжнародній конференції  "Самоорганізація у світі, що трансформується: як забезпечити собі місце під сонцем?", яка пройде у форматі  форматі відкритого простору 17-20 травня 2012 року в Криму.  

Дедлайн: 14:00 6 квітня 2012 року.

Кримська весна розвитку

Захід відбудеться в межах Кримської весни розвитку – ініціативи Ресурсного центру ГУРТ, спрямованої на пошук однодумців з середовища лідерів місцевих громад, інститутів громадянського суспільства та експертів та соціальних інвесторів задля свідомої та успішної України, де громадянське суспільство гарантує гідність, впевненість та довіру поміж громадянами на місцевому та національному рівнях.

За підтримки Шведського Агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку (Sida) 40 лідерів місцевих громад та інститутів громадянського суспільства України зможуть отримати стипендію, що покриватиме їх реєстраційний внесок, а також вартість проживання та харчування під час конференції. Стипендіати самостійно покриватимуть власні транспортні витрати, пов’язані з їхньою участю у заході.

Організатор: Ресурсний центр ГУРТ (Україна)
Співорганізатор: boscop eg (Німеччина)
Фасилітатор: Джо Тьопфер (Німеччина)
Запрошують: Харісон Оуен (США), Міхаель М Паннвітц (Німеччина), Жерардо де Луценбергер (Італія), Сергій Лабода (Білорусь), Олексій Бодунген (Росія).

Деталі на сторінці події: http://vesna.gurt.org.ua/

Контактна особа: Катерина Чельцова, [email protected], тел. 044 296 10 52

Контакти

Коментарі

Євгенія Кравченко   4409 днів тому   #  

— Є такий феномен, що українці за кордоном досягають набагато більше, ніж на Батьківщині, краще самоорганізовуються, більш активні. І в одному з інтерв’ю ви теж сказали, що ви — кращий українець в Канаді, ніж тут. Із чим цей феномен пов’язаний?

— Своїх слів я не забираю назад, гадаю, так воно й є. Тому що часом, коли перебуваєш всередині ситуації, то не так видно все. Коли я виїхав, моє нутро нікуди не поділось. Уся моя пам’ять, уся підсвідомість, усе пережите, воно все зі мною залишається, і з цим треба щось робити, аналізувати, сублімувати в мистецтво. Я ніколи не любив політики. Дуже погано для артиста ототожнювати з якимись політичними тенденціями. Той факт, що я на Заході, дає мені шанс спокійно ставитись і аналізувати, що зі мною було. Це — хороша нагода, що тебе ніхто не смикає...

З інтерв"ю http://www.day.kiev.ua/226188

Потрібно вчитися самоорганізовуватися й в Україні:) Кримська весна розвитку - чудова нагода)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.