bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Будівельники громадянського суспільства: Наталя Василюк (відео)
09.04.2013

Наскільки голос громадянського суспільства впливає на життя кожного громадянина України? Чи готові ми як громадяни України, як представники громадянського суспільства впливати на ті процеси, які відбуваються в нашій державі? Чи готове громадянське суспільство України бути активним?

Наталя Василюк, заступник директора Британської Ради в Україні, очікує, що учасники Кримської весни розвитку 2013 зможуть знайти відповіді на ці питання.

Кримська весна розвитку-2013 об’єднає 64 учасника, які представлятимуть інтереси різних категорій суспільства (місцеві та національні ОГС, освіту, мистецтво та культуру, бізнес, молодь, ЗМІ, владу, донорські організації). Незважаючи на обмежену кількість учасників у заході, кожен може долучитися до пошуку відповіді на питання, як має розвиватись громадянське суспільство України у найближчій перспективі.

Як? Додайте коментар до цього повідомлення, в якому напишіть завдання команді, яка працюватиме в Криму.

«Ми постійно боремося проти чогось. Давайте будемо разом щось будувати. Давайте об’єднаємо зусилля. В багатьох випадках ми можемо мати різні погляди, різні підходи. Але давайте знаходити ті точки, в яких переплітаються наші погляди, давайте зосередимось на цих точках та зробимо країну кращою», - так сформувала своє завдання учасникам пошуку майбутнього пані Наталя.

Стежте за підготовкою до Кримської весни розвитку на сторінці події: vesna.gurt.org.ua/2013/.

Дивіться також:

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.