bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Волонтерська програма   

Триває реалізація проекту “Центри волонтеріату - ключ до трансформацій місцевих громад”, який реалізується ЦВ “Добра Воля” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Учасники проекту у своїх громадах реалізовують одну з моделей мобілізації місцевих ресурсів для вирішення локальних проблем - створення Центру волонтеріату.

2 лютого учасники проекту, представники БФ “СОС дитяче містечко”, запросили мене у гості, щоб поділитись своїми досягеннями і баченням реалізації Центру волонтеріату на базі фонду.

Пропоную невеличке відео з зустрічі: Лариса Шпак про потребу у волонтерській програмі.



Ми говорили про алгоритм створення волонтерської програми, процес залучення волонтерів, і які навички потрібні координаторам волонтерських програм.

В рамках проекту, передбачений тренінг для тренерів “Тренінгові підходи у волонтерському менеджементі”,який відбудеться 5-6 березня 2010 р. в м. Києві.

Стежте за оголошеннями Проекту на порталі ГУРТ та сайті www.volunteering.org.ua

Коментарі

Сергій Цвєтков   5194 дні тому   #  

Жива тема! З зацікавленістю відвідаю тренінг! Гурт - МАЛАДЦА:)

  •   Пiдписатися на новi
Завійська Мар'яна   5194 дні тому   #  

Тренінг - це вже робота Центру волонтеріату "Добра Воля" :)

  •   Пiдписатися на новi
Оксана Шамрик   5108 днів тому   #  

Волонтерство - актуальна тема в наш час. Воно тільки починає розвиватися в Україні. Я на протязі декількох років цікавлюся цією темою та намагаюся спостерігати за розвитком волонтерського руху в м. Тернополі. В своїй роботі я зустрілася з проблемою неконтрольованого волонтерства. Також з'ясувалося, що волонтерам бракує потрібних знань у їх діяльності (наприклад, праця з дітьми і людьми похилого віку, допомога у проведенні концертів, розваг і т.д.). Саме тому, щоб вирішити ці проблеми, в мене виникла ідея створити "Центр волонтеріату".
Оскільки, ви маєте більше практики і знань в цій галузі, прошу поради: що потрібно для організації такого центру і його доброго функціонування. Наперед дякую за відповідь і за те, що піднімається така тема. :)

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    5105 днів тому   #  

Оксано, дякую за увагу до проекту. Незабаром стартуватиме оновлений сайт www.volunteering.org.ua, де буде більше практичної інформації про існуючі моделі функціонування центрів волонтеріату та їх процедуру їх створення.

Можливо, незабаром я викладу інформацію на цю тему у своєму блозі :)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.