bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

web 2.0 для НДО   

Семінар проводив Центр Соціального партнерства в Херсоні у рамках проекту “Відкритий світ інформаційних технологій”.

Виявилось, що серед присутніх представників НУО всі є користувачами інету і особливих проблем з доступом до інету не мають.Але про використання інструментів web 2.0 в інформаційній кампаніі, наприклад, вони чули вперше, хоча вже всі мали досвід спілкування з традиційними ЗМІ.
Майже половина присутніх на тренінгу використовує соціальні мережі для спілкування, майже половина має свої сайти (невебдванольні)… - досвіду ведення навіть особистого блогу не має ніхто.
Але дуже зацікавились і блогами, і інш.
Година - дуже мало часу насправді, щоб розповісти про щось докладно, аде встигли переглянути декілька відеороликів “Просто про складне в інтернеті” (RSS, соц. мережі, вікі), встигли ознайомитись з двома презентаціями, і далі будемо дивитись, як НУ0 почнуть використовувати отриману інфу.
Бо поки що Їх присутність в інеті майже непомітна. Бо раз на місяць оновлювати інформацію на своєму сайті і сподіватись, що хтось її вчасно знайде - це треба бути великим оптимістом.

Коментарі

Тимчук Тарас    5301 день тому   #  

Ви їх до нас закидайте :) web 2.0. - це ж не лише технічна технологія, вибачте за тавтологію. це свого роду спосіб існування і діяльності. Багато хто не розуміє і не використовує, тому що не бачить особливої для себе конкретної вигоди. от для Вас, який резон вести блог?

  •   Пiдписатися на новi
Наталя Мірошніченко   5301 день тому   #  

про Гурт їм закинула (навіть скриншот у презентацію вліпила)...і про Майдан.орг. ..і про ХайВей...
ви мене не чіпайте )) - в мене вже блогоманія ( з 2002 року, зараз як раз загострення); дуже люблю тестувати блог-платформи на зручність для чайників; зараз якраз тестую Гурт, бо треба ж знати, що людям пропоную ))

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    5301 день тому   #  

Я сподіваюсь, у Вас буде час і натхнення взяти участь у ГУРТкемпі? за чашкою кави, ми зможемо напрацювати нові орієнтири для еволюції ГУРТа :)

  •   Пiдписатися на новi
Наталя Мірошніченко   5300 днів тому   #  

не маю ніяких особливих ідей поки що, але все можливо. Хочеться ж, щоб молодь активнішою була, а взагалі мені б більш сподобалося слідкувати за ГуртКемпом онлайн (от як підчас "Дня НДО" з грілкою на дивані :-)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.