bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

5 причин потрапити на тренінг від центру Ахалар   

1. Вони надихають. Перш за все тим, що самі вірять у те, що роблять. Їх приклади не залишають байдужими, бо вони взяті з досвіду команди Центру
2. Вони надихають. Навіть якщо ви приїжджаєте до них з опущеними плечима та сумом в очах. Навіть якщо є великі сумніви чи можна щось змінити в цьому світі на краще. Якимось чином їм вдається подарувати вам вітрила впевненості у своїх силах та відчути подих вітру змін, які ось-ось стануться
3. Вони надихають. Їх поради мудрі та виважені. Їх критика схожа на інструмент тесляра, що, відсікаючи зайві шматки, творить з колоди витвір мистецтва
4. Вони надихають. Бо після їх тренінгу хочеться діяти. Не колись і десь, а просто тут і зараз!
5. Вони надихають. З ними навіть пекельні котли здаються дитячою забавкою :)

Коментарі

Тимчук Тарас    4446 днів тому   #  

Марино, при всій повазі, але це схоже на проплачений рекламний блогозапис, які редакція порталу відразу видаляє. Особисто мене ці 5 причин не надихають. А ще більше після того як відвідав сайт цієї організації.

З свого досвіду, коли пишу якийсь текст для публікації, практично завжди начебто готовий варіант відкладаю на пізніше(наприклад, на ранок), щоб свіжими очима глянути. Свіжий погляд завжди підказує, що текст має виглядати інакше :)

  •   Пiдписатися на новi
Марина Говорухіна   4446 днів тому   #  

Тарасе, мені здається ти забагато спілкуєшся з бізнес-середовищем і забуваєш, що Гурт - це портал для громадських організацій. Що значить проплачений блогозапис? ДЕ!? В середовищі НДО?! І ти таке зустрічав? Я - жодного разу!

Чи Гурт вже йде до того, що в публікаціях не можна буде вказувати назв громадських організацій, як це роблять телеканали з комерційними фірмами?

І дуже прошу не забувати, що це не текст публікації, а блог! Моя ВЛАСНА, ОСОБИСТА думка. Тебе не надихають - це твоя думка. Ти зараз мене намагаєшся цензурувати? Сказати як мені краще вести власний блог? Тоді видаляй мій акаунт, так буде простіше боротися з думками незалежних авторів.

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4446 днів тому   #  

Марино, дякую тобі, що знайшла час відповісти на коментар (в наш час не кожен будівельник громадянського суспільства може собі це дозволити :)

Я не проти згадувань назв громадських організацій, особливо у заголовках (Google дуже добре індексує ГУРТ), якщо це відбувається свідомо та обгрунтовано. Більше того, я за те, щоб назв організацій на порталі ГУРТ було "больше и разних" і ми намагаємось розширювати коло тих, хто зявляється на порталі.

Вибач, можливо я висловився надто різко, але ЩО тебе так надихнуло в АХАЛАРі? Можливо, багатьом тренерам, тренінговим провайдерам ця інформація буде надзвичайно цікавою та корисною :)

  •   Пiдписатися на новi
Марина Говорухіна   4446 днів тому   #  

Тарасе, там все було цікаво, ну чесно! Ти мене знаєш, я більше критикую когось, аніж хвалю.
Але щоб зрозуміти в чому їх магія - слід туди потрапити. Якщо я тобі зараз буду описувати феєрверк, це буде зовсім не те, ніж ти його сам побачиш.
Якщо спитати в чому особливість тренінгів того ж Рогаліна - краще не описувати, а самому на них потрапити.
Я поділилася з враженнями, в методологію не вдавалася. Буде натхнення - спробую написати більш аналітично :)

  •   Пiдписатися на новi
Олександр Яківець   4446 днів тому   #  

Тарасе, я теж в захваті від цього тренінгу, хоча побував на різних і багато. Мені особисто дуже сподобався творчий підхід до вирішення нагальних проблем та розвиток комунікаційних навичок. Особливо хочу відмітити атмосферу взаємодії та взаємодопомоги, яка царювала впродовж тренінгу й залишилась в серцях учасників, бо саме цього так бракує сьогодні третьому сектору.

  •   Пiдписатися на новi
Роман Каць   4446 днів тому   #  

Підтримую Олександра. Від себе особисто (учасники тренінгу зрозуміють це "від себе" буквально) добавлю, що цей тренінг був першим в моєму житті, після якого хочеться далі і більше спілкуватися з його учасниками і тренерами. Заявляю про це серйозно.
Ще одна особливість тренінгу від АХАЛАР - зразу і не збагнеш усього, бо він був надто великим і глибоким. Так я його відчув.
Коротше, чай вариться, музика грає, справи вирішуються... :) Вова, привіт тобі!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.