bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

НГО и ЭПИДЕМИИ    

ну что-же, прикидывая сложившуюся ситуацию в стране, пора действовать….
или «расхоботиться» или «порешать нерешаемые вопросы» - называйте как хотите…..
смотрим что у нас в пассиве: пандемия, паника населения, пассивная власть и по сути хаос…..
вот…. с этого и начнем, «ХАОС» - пустая стартовая площадка….. будем заполнять идеями….
запас «актива» - желание решить наболевшие проблемы и используем желание выглядеть «паиньками» местную власть.
Стартовая зона - «бьём по самому больному на данный момент» - ЗДОРОВЬЕ!
Аргумент — спасай всех, алярма, ахтунг, рятуємо всіх!!!!
дополнительный аргумент (очень уязвимое место) здоровье детей.
Точка удара — иммунитет организма. (желательно детского)
Время действия - НЕМЕДЛЕННО, эпидемия не вечна :))
Возможные решаемые проблемы — защита прав потребителей, детский алкоголизм, табак, наркотики, защита населения от эпидемии (включая «халявные» маски для всех членов НГО) защита здоровья подопечных НГО (тех, кого курируют — туберкулёз, подростки, прочие группы)
Много НГО занимается проблемой детского алкоголизма и табакокурения — пора агрессивно подымать шум и закатывать ПП, ибо алкоголь и табак «гасит» иммунитет организма подростка, что увеличивает шанс заболевания (да и не только подростка похода, есть вариация сделать кампанию бросай курить идет пандемия!!!!) На счёт наезда на наркоту советую подумать, хватит ли сил и не отстрелят ли голову….
Теперь самое главное, пока власти в растерянности и на пороге выборов при малейшем напоре и огласке о их неготовности к таким ситуациям - ОНИ СДЕЛАЮТ ВСЕ что-бы вы «заткнулись», притом если Вы может и не решите всех проблем, но имидж себе набьете очень большой.
Для тех кто борется с алкоголем и табаком есть реальный шанс приструнить ПП за продажу подросткам такой продукции, благо школы закрыты и не нужно там параллельно кампанию проводить.
Еще один фактор который можно использовать - «прикрыть» все развлекательные заведения и ратовать (притом срочно) о жестком контроле об нахождении подростков в вечернее время на улице…
Как приспособить ситуацию в стране под свои потребности каждой НГО — думайте сами, но такие шансы выпадают крайне редко!
_____________________________________________________________
дополнение
————————————————————-
Офіційні матеріали взяті з сайту МОЗ України http://www.moz.gov.ua/ua/main/icsm/sesinfo/?docID=13871
На Львівщині від пневмонії померло в 2007 році — 205 осіб, в 2008 році 182 особи, на данний момент — більше сотні…
В цьому році з поширенням сезонного грипу присутній і “свинячий” грип A/H1N1, доволі небезпечна “модифікація” грипу з небезпечними наслідками. Але запам'ятайте, вбиває не грип, а його ускладнення!!! А ще більше вбиває паніка населення та повна необізнаність. Та Ви повинні розуміти, що грип, як люба жива істота, прагне вижити та буде видозмінюватися та мутувати. Будуть ще “кролячі”, “конячі”, “синьо-буро-помаранчевіх метеликів” та безліч інших різновидів грипу….Потрібно не панікувати а спокійно та врівноважено вирішувати цю проблему. Виникає враження, що політики цілком свідомо створюють хаос та безлад серед населення. Це дуже вигідно владі, не буде жодних політичних акцій, зустрічей з кандидатами в Президенти. В деяких областях України відмовляють виборцям в перевірці єдиного реєстру, мотивуючи відмову карантином.
Так що робити громаді в такій ситуації? По перше — не панікувати, паніка “вбиває” значно більше, чим будь який грип!!!! По друге — досить жити за старим прислів'ям “Все що зможу з'їм, решту понадкусюю” - навіть елементарні ліки та маски люди скуповують в дуже великій кількості, котра їм абсолютно не потрібна… “Про запас” та “Щоб було..” А переважна більшість залишається без необхідного з причини української “запасливості”!!! Ось такі “хозяйновиті” повинні пам'ятати, що скуповуючи за “десятерих” - та коли інші дев'ять захворіють, не врятує і десять шарів масок й кілограми пігулок. Коли нарешті громада почне жити спільними проблемами, а не кожний буде вирішувати проблеми особисто, зовсім не хвилюючись за інших…..
Ще одне — якщо Ви захворіли на грип не панікуйте що Ви вже “мрець” та в жодному разі на займайтеся самолікуванням, зверніться до лікарів!!! там Вам нададуть кваліфіковану допомогу. І немає різниці, одна упаковка у Вас ліків чи десять, Вам призначать визначений курс лікування, не скуповуйте все в підряд!!!!
Для громади — задумайтесь щодо Вашого здоров'я!!! Кожна викурена цигарка припиняє на 20-30 хвилин роботу імунітету Ваших легень проти всіх вірусів та інфекцій!!! Що вже говорити про вживання алкоголю, намагайтесь хоча б до кінця епідемії утриматись від згубних звичок!!!
Для батьків — велике прохання до Вас контролювати перебування Ваших дітей на вулиці, особливо в вечірній час, підлітки ще не до кінця розуміють небезпеку цьогорічної епідемії та спокійно проводять час в кампаніях з пивом та цигарками.
Для підприємців — Під особливу увагу підпадуть ВСІ підприємці у сфері торгівлі алкогольними та тютюновими виробами. У цей складний час копійчаний прибуток зароблений на продажі неповнолітнім цієї групи товару буде жорстко покарано, ГО “Сокіл” при фіксації таких продаж буде відразу звертатися в органи міської влади для скасування ліцензій на алкоголь та тютюн “нерадивих” підприємців. Та й не думайте, що коли зачиняються після робочого дня офіційні інстанції, можна ігнорувати ці вимоги — активісти ГО “Сокіл” та активісти “Активу молоді Звенигородщини” постійно контролюють місто та молодь з алкоголем та тютюном. Будемо питати, де придбав неповнолітній “недозволений” товар — точка продажу буде занесена в “Чорний список” та потім будуть проводитися контрольні закупівлі.
Для власників аптек — Люди добрі, дуже гарно мати надприбутки на біді громади, але такі гроші зароблені на чужій біді добра не приносять…. Ми розуміємо, що районна влада, на котрій контролюючі функції за ціновою політикою громади, бездіяльна та неспроможна хоч яким чином вплинути на ситуацію….
Для міської влади — пропонуємо взяти під жорсткий контроль всі заклади з масовим перебуванням людей (дискотеки, бари, комп'ютерні клуби, тощо) та вирішити доцільність їхньої роботи під час епідемії, ввести жорсткі санкції за продаж неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів, посилити контроль за перебуванням молоді в вечірній час в місті (а може й заборонити перебування в вечірній час взагалі на час епідемії), взяти під контроль ціноутворення на цитрусові на місцевому ринку та недопущення “спекулятивних” цін в аптеках нашого міста, інформувати про прийняті рішення в наступному номері “Шевченкового краю”.
Для районної влади — до Вас Ми вже не звертаємося…… Ви вже неодноразово довели свою нездатність та неспроможність вирішувати елементарні проблеми та байдужість до своєї громади…..
ТА ПАМ`ЯТАЙТЕ — РАЗОМ МОЖЛИВО ВИРІШИТИ ВСІ ПРОБЛЕМИ!!!!

Коментарі

Кравчук Егор   5286 днів тому   #  

очередной "шедевр", читаем)))

  •   Пiдписатися на новi
Антон Альошин   5286 днів тому   #  

"Как приспособить ситуацию в стране под свои потребности каждой НГО — думайте сами.." Єгоре, особисто мене цей епідемічний психоз цікавить не з точки зору можливостей для НУО, а більш глобальним ставленням свідомого суспільства до паніки. Невже лідери гром.думки не бачать, що істерія є штучною?! Переконаний, що саме в такі моменти треба більше спілкуватись зі своїми аудиторіями та роз"яснювати реальну сутність справ. Суспільство треба вивести з панічного стану якнайшвидше, бо настрої мас вже нагадують "Чуму" Альбера Камю..

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5286 днів тому   #  

Завтра выложу очередной выпуск нашего информ листа - там прописано всё.... и "бум" политиков и успокоение отдельно взятой общины и походу свои интересы ГО отстаивает....
То что ситуация "сделана" под выборы это и слону понятно, но в народ слишком мало инфы дают....

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5285 днів тому   #  

выкину сегодняшнюю выпущенную нами статью тут, а то многим скачивать влом.... идет в основе как дополнение:

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5281 день тому   #  

Цікаво чи це спрацює?
<embed name="playerblog" src="http://www.kraina.tv/player/main.swf" flashvars="src_path=http://www.kraina.tv/share/movies/3015791130.flv" width="590" height="335" bgcolor="#000000" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true"></embed>

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5281 день тому   #  

Вставити відео - невдалося... а жаль...

  •   Пiдписатися на новi
Микола Замковой   5280 днів тому   #  

Тарасе, відео вставляється тільки з ютуба, це обмеження безпеки. Вставляйте звичайний лінк на відео без <embed> кодів.

Правильно так: http://www.kraina.tv/player/main.swf?src_path=http://www.kraina.tv/share/movies/3015791130.flv

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5280 днів тому   #  

неплохое видео....

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.