bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Працюйте ефективніше: інструменти організації та планування робочого часу
06.08.2017

Темпи життя прискорюються з кожним роком. Утримати всі важливі справи у голові стає все складніше, тому ми часто формуємо списки завдань, які необхідно виконати. Спільна робота над проектами потребує доступу до цих списків не тільки для нас особисто, а й для колег, партнерів чи волонтерів. Тож потрібні нові підходи до організації інформації, планування поточної діяльності та роботи над проектами. На допомогу приходять веб-сервіси та додатки з планування та електронні органайзери. Пропонуємо огляд деяких із них у добірці в рамках рубрики «SmartНУО».

Google Keepсервіс створення та зберігання нотаток. Простий, зручний та доступний для будь-яких платформ. Нотатки можна писати або надиктовувати за допомогою голосового набору. Присвоєння нотаткам різних кольорів дозволяє сортувати їх, а спільний доступ дає змогу планувати закупівлі із членами родини або працювати над проектами. Не забути про заплановане дозволяє функція нагадування. Знайти нотатку можна за допомогою тегів або пошукового рядка. Нотатки конвертуються у Google Docs та навпаки.

Додаток для Windows AllMyNotes– це менеджер особистої інформації, що дозволяє не тільки організувати  документи, а й зберігати контакти, списки завдань, планувати та управляти проектами, зберігати таємні щоденники та списки паролів у захищеному файлі на вашому комп’ютері. Програма має гнучкий інтерфейс, презентація даних адаптується до особистих потреб. Є можливість створення ієрархічної структури папок, списків завдань та пошуку тексту у всіх нотатках. Програма має безкоштовну та платну делюкс-версію.

Зручним сервісом організації інформації, особистого планування, управління проектами та спільної роботи є безкоштовний сервіс TRELLO, що представляє собою систему дошок, на яких створюються картки, організовані у списки. Кожна картка – це окреме завдання. Картки можна редагувати, переміщувати на різні дошки залежно від бажання або статусу виконаного завдання. До карток можна прикріплювати посилання, завантажувати файли, відео або фото з Google Диска, Dropbox чи комп’ютера. Сервіс дозволяє роботу в автономному режимі та синхронізує картки при підключенні до інтернету. До своїх дошок можна запрошувати колег, друзів або членів родини.

Керувати проектами у невеликих командах зручно з онлайн-сервісом Asana.сom. Запросити людину до спільної роботи можна через відправлення запрошення на e-mail. Сервіс передбачає виставлення завдань кожному члену команди, коментування та обговорення проекту. Перелік завдань складається за ієрархією, передбачено розбивання їх на частини. Asana.сom прив’язана до хмарних сервісів Dropbox, Box, Google Drive.

Todoist– безкоштовний сервіс планування завдань, що має преміум та бізнес-версії за підпискою. Дозволяє створювати списки завдань, згруповані за темами. Має функції додавання користувачів, коментування і фільтрації завдань за ступенем важливості. Додаток відстежує продуктивність, надсилає нагадування про заплановані заходи на пошту або через СМС.

Авторка: Інна Кірнос

Контакти

Коментарі

В'ячеслав Федченков   2447 днів тому   #  

З цікавих сервісів також є MeisterTask, добре інтегрований з гугл-сервісами (гугл-диск, календар), простий, але навіть у безкоштовній версії має багато можливостей. Випробовував його з колегами для планування роботи з розробки проектів. Але ми все ще в пошуку платформи онлайн-менеджменту, так що дякую за матеріал!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.