bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Донецьке КП заключило договір з невідомими однофамільцями сумою в 2,7 млн. гривень
17.02.2013

До рук експертів Центру Політичних Студій та Аналітики(ЦПСА) потрапили фінансові звіти комунального підприємства «Донелектроавтотранс», яке організовує громадський рух трамваїв та тролейбусів у м. Донецьк. 

Серед  численних закупівель  аналітики помітили цікавий факт. 3 грудня 2012 року КП заключило три договори з фізичними особами-підприємцями загальною сумою 2,7 млн. гривень. Треба зазначити, що всі три особи – однофамільці. Прізвище -  Корольов(-а).  Товар, який мають поставити ФОПи-однофамільці також однаковий. Це запчастини до тролейбусів та трамваїв.  Експерти ЦПСА перевірили наявність вище зазначених ФОП в Єдиному держреєстрі юридичних та фізичних осіб і, на диво, виявили, що дані підприємці відсутні в базі.

В інтернеті вдалося знайти згадку про ще одного підприємця Корольова Олександра, який займається продажем запчастин до громадського електротранспорту. Останній повідомив, що всі три Корольови-однофамільці, партнери КП, є його родичами, і складають одну сім`ю. На питання, чому жоден дані підприємців не містяться в ЄДР, Олександр не відповів. Залишається тільки здогадуватися, яким чином керівництво комунального підприємства заключило договір із сім`єю Корольових.  

Нагадаємо, влітку були внесені чергові зміни до законодавства ініційовані прем`єр-міністром Азаровим М. Я. Внаслідок чого, державні, комунальні монополії отримали змогу закуповувати товар без проведення конкурсних торгів і без оприлюднення результатів.

За підрахунками експертів, у тінь потрапило більше 200 млрд. державних коштів. 

Контакти

  • Канєвський Гліб
  • Центр Політичних Студій та Аналітики
  • http://cpsa.org.ua/

Коментарі

Орлов Микола    4092 дні тому   #  

У нас ще простіше. Сам директор і КП і ТОВА і замовляє сам у себе http://zdolbunivcity.net/lodovykovyj-period-dvichi-dyrektor-rozsliduvannya-ch-3/

  •   Пiдписатися на новi
Канєвський Гліб   4092 дні тому   #  

Вочевидь, "червоним директорам" з кожним наступним днем буде важче і важче приховувати інформацію про свої справи-махінації

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.