bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренер з управління фінансами та залучення ресурсів для розвитку бізнесу
12.06.2024

Шукаємо тренера з управління фінансами та залучення ресурсів для розвитку бізнесу у рамках мініакселератора. 

Громадська організація “Білозерський центр регіонального розвитку” оголошує конкурсний відбір тренера/-ки для проведення офлайн-тренінгу для 20 учасниць Мініакселератора на тему: Управління фінансами та залучення ресурсів для розвитку бізнесу.

Мініакселератор сприятиме розвитку підприємництва та самозайнятості жінок з деокупованих територій, розширить спектр пошуку та знаходження можливостей для основного або додаткового заробітку, познайомить з ключовими етапами ведення підприємницької діяльності, змотивує учасниць на перші кроки для розвитку або відновлення власної справи. 

Тривалість тренінгу: 8 годин.

Формат проведення: офлайн м. Миколаїв

Тематика та орієнтовний графік проведення тренінгу: Управління фінансами та залучення ресурсів для розвитку бізнесу– липень 2024 року.

Мета тренінгу:  надати учасницям необхідні знання щодо ефективного управління фінансами у сфері підприємництва та уміння залучати різноманітні ресурси для успішного розвитку їхніх бізнесів: показати інструменти, які допоможуть їм уникнути фінансових труднощів та навчити ефективно використовувати ресурси для відкриття, розвитку та масштабування власного підприємства.

Загальна кількість оплачуваних годин роботи тренера/тренерки: 8 годин.

Максимальна вартість наданих послуг тренером/тренеркою становить: 8000,00 (вісім тисяч гривень), з урахуванням всі податків і зборів, за наявності таких у постачальника послуг.

Вимоги до виконавців: Шукаємо фахівців, які мають досвід проведення тренінгів щодо заявлених тем; досвід підприємницької діяльності.

Один тренер/-ка може подати комерційну пропозицію як на один тренінг, так і на декілька.

Для участі в тендері потрібно подати пакет документів:

  • Резюме, з посиланням на сторінку в соціальних мережах

  • Витяг, виписку з ЄДРПОУ

  • Витяг з реєстру платників єдиного податку

  • Цінова пропозиція

  • Орієнтовний план тренінгу

Для участі у закупівлі постачальник має надіслати Громадській організації “Білозерський центр регіонального розвитку” до 21 червня 2024 р. вищезазначені документи на ел. пошту [email protected] з копією на пошту [email protected]  з темою листа “Тендер – тренінг з управління фінансами та залучення ресурсів для розвитку бізнесу у рамках Мініакселератора”.

Результати відбору будуть повідомлені учасникам тендера не пізніше 1 липня 2024р.

Контактна особа: Оксенюк Катерина, тел. 0950874860

Контакти

  • 0950874860

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.