bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Викладач англійської мови в м. Дніпро
12.06.2024

Громадська організація «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ», в рамках проєкту «Посилення лідерського і організаційного потенціалу ЛГБТІК+ в період війни» за підтримки Данської ради у справах біженців, в пошуку викладача англійської мови в місті Дніпро.

Про Організацію:

Громадська організація «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» спеціалізується на наданні послуг з ВІЛ/СНІДу, вірусних гепатитів та інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ) серед чоловіків, які практикують секс з чоловіками (ЧСЧ), зосереджена на розвитку та консолідації ЛГБТІК+ спільноти; захист прав людини та сприяння зменшенню гомо-, бі- та трансфобії в українському суспільстві.

Основні обов’язки викладача англійської мови:

  1. Планування уроків: розробка навчальних планів та матеріалів відповідно до курсу та рівня студентів; підготовка різноманітних завдань та активностей для забезпечення всебічного вивчення мови (граматика, словниковий запас, вимова, аудіювання, говоріння, читання та письмо); створення додаткових навчальних матеріалів, таких як презентації, відео тощо.
  2. Проведення занять: викладання уроків згідно з розкладом; використання інтерактивних методик та технологій для зацікавлення студентів; забезпечення позитивного та мотивуючого середовища для навчання.
  3. Оцінювання та зворотній зв’язок: проведення тестів, контрольних робіт та усних опитувань для оцінки рівня знань студентів; надання зворотнього зв’язку щодо результатів навчання; ведення документації щодо успішності студентів.
  4. Комунікація зі студентами: консультації щодо додаткових матеріалів та методів самостійного навчання; забезпечення студентів, які пропустили заняття, пройденими групою матеріалами для самостійного опрацювання.
  5. Розвиток навчальної програм: оцінка ефективності навчальних програм та внесення змін для їх покращення; впровадження нових методик та підходів до викладання.
  6. Участь у робочих зустрічах команди проєкту та ГО “АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ”, а також у тренінгах, вебінарах та інших зустрічах, задля підвищення своїх професійних навичок.
  7. Звітування за встановленими формами та у встановлені строки. 

Термін надання послуг: з 1.07.2024 по 28.02.2025

Формат надання послуг: одна група два рази на тиждень тривалістю 80 хв очно.

Умови здійснення оплати:

Оплата послуг здійснюється  в безготівковій формі після їх надання та підписання Акта про надання послуг. Очікується, що всі витрати, пов’язані із наданням послуг в рамках даного конкурсу, надавач послуг здійснює за власний рахунок. Передоплата не передбачена.  Бажано мати ФОП ІІІ групи.  

Вимоги до кандидата/кандидатки

  • Особиста ідейна згода з метою та завданнями адвокаційної та правозахисної діяльності організації. 
  • Бажане фактичне проживання в Дніпрі або в географічній близькості від нього. 
  • Креативне мислення, організаторські здібності, хороші комунікаційні навички, висока самоорганізація, націленість на результат.  
  • Відсутність явного чи потенційного конфлікту інтересів. 
  • Готовність працювати в професійній команді однодумців. 

Перелік документів, що необхідно подати:

Резюме та комерційну пропозицію (обов’язково вказати бажану вартість послуг за одне групове заняття тривалістю 80хв).

Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected]  з поміткою в темі листа «Викладач англійської Дніпро”. Термін подання документів:  до 19 червня 2024 р., реєстрація документів завершується о 18.00. 

 Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть. 

За додатковою інформацією звертатися до ГО « АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» за телефоном: +380632462510, до Олени Лугової, е-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.