bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальний працівник в місті Івано-Франківськ
10.06.2024

Громадська організація «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» в рамках проєкту «Посилення спроможності ЧСЧ/ЛГБТІК ініціативної групи, розвиток волонтерського руху та поліпшення доступу представників ЧСЧ/ЛГБТІК до ВІЛ-сервісів, сервісів ментального здоровʼя та гуманітарної підтримки в Закарпатській та Івано-Франківській областях», за підтримки Альянсу Громадського Здоровʼя, у пошуку Соціального працівника в місті Івано-Франківську.

Про Організацію:

Громадська організація «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» спеціалізується на наданні послуг з ВІЛ/СНІДу, вірусних гепатитів та інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ) серед чоловіків, які практикують секс з чоловіками (ЧСЧ), зосереджена на розвитку та консолідації ЛГБТІК+ спільноти; захист прав людини та сприяння зменшенню гомо-, бі- та трансфобії в українському суспільстві.

Основні обов’язки соціального працівника:

  1. Організація групових інформаційно-освітніх заходів та зустрічей для ЛГБТІК+ спільнот в регіоні (в т.ч. ВПО), спрямованих на ресоціалізацію і набуття життєво важливих навичок і компетентностей ЛГБТІК+ людьми.
  2. Проведення консультацій “рівний-рівному”; організація надання гуманітарної та іншої невідкладної допомоги для задоволення нагальних потреб спільноти (продуктові та гігієнічні набори або сертифікати, одяг, індивідуальна фінансова допомога тощо), з цільовим призначенням для соціально вразливих ЛГБТІК+ людей, в тому числі ВПО.
  3. Переадресація ЛГБТІК+ людей в програми «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» з надання психологічної, параюридичної допомоги, для отримання медичних консультацій, для отримання місця в тимчасовому прихистку/шелтеру, в програми ресоціалізації. Переадресація, за потреби, до інших НУО та державних/комунальних установ, в залежності від запитів.
  4. Переадресація ЧСЧ або трансгендерних людей (в т.ч ВПО) в програми профілактики та лікування ВІЛ/ІПСШ/вірусних гепатитів та програми догляду і підтримки для людей, які живуть з ВІЛ, в регіоні.
  5. Пошук, консультування та мотивування клієнтів для асистованого тестування на ВІЛ та ІПСШ за допомогою швидких тестів. Формування прихильності до здорового способу життя.
  6. Здійснення регулярного інформування та інфопідтримки активностей та заходів, що здійснюються в рамках даного технічного завдання, ведення регіональних сторінок в соціальних мережах, зокрема, в Інстаграм та Фейсбук, в месенджерах (канали/групи в телеграм, месенджер фейсбука, вайбер тощо), в додатках для знайомств.
  7. Здійснення оцінки потреб ЧСЧ та проведення заходів щодо задоволення цих потреб, зокрема у відповідь на потреби у контексті гендерно зумовленого та домашнього насильства, на збільшення бар’єрів на шляху до послуг щодо ВІЛ і ТБ під час повномасштабних бойових дій на території України.
  8. Координація та взаємодія з партнерськими НУО, міжнародними та локальними організаціями та установами, зокрема медичними, з державними та комунальними закладами, професійними спільнотами, ЗМІ, місцевим бізнесом тощо, для посилення потенціалу та спроможності, сталості надання послуг, покращення доступу до послуг, зокрема з запобігання ВІЛ, прав людини та гуманітарної допомоги, підвищення «видимості» спільноти в регіоні серед суспільства;
  9. Розвиток волонтерства та активізму серед ЧСЧ/ЛГБТІК+ в регіоні, залучення нових лідерів до роботи осередку, підвищення «видимості» спільноти в регіоні;
  10. Участь у робочих зустрічах команди проєкту та ГО “АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ”, а також у тренінгах, вебінарах та інших зустрічах, задля підвищення своїх професійних навичок.
  11. Здійснення звітування за встановленими формами та у встановлені строки.

Термін надання послуг: з 20.06.2024 по 31.12.2024 з можливістю подовження

Тип зайнятості: часткова (70%, еквівалентно 112 годин на місяць).

Умови здійснення оплати:

Оплата послуг здійснюється  в безготівковій формі після їх надання та підписання Акта про надання послуг. Очікується, що всі витрати, пов’язані із наданням послуг в рамках даного конкурсу, надавач послуг здійснює за власний рахунок. Передоплата не передбачена.  Бажано мати ФОП ІІІ групи.  

Вимоги до кандидата: 

  • Особиста ідейна згода з метою та завданнями адвокаційної та правозахисної діяльності організації. 
  • Вільне володіння українською мовою.
  • Відповідальність та пунктуальність.
  • Досвід роботи в CRM системі буде перевагою.
  • Базова обізнаність у питаннях ЧСЧ/ЛГБТІ руху та ВІЛ-сервісних послуг буде перевагою.
  • Бажане фактичне проживання у Івано-Франківську.
  • Креативне мислення, організаторські здібності, хороші комунікаційні навички, висока самоорганізація, націленість на результат.  
  • Відсутність явного чи потенційного конфлікту інтересів. 
  • Готовність працювати в професійній команді однодумців. 

Перелік документів, що необхідно подати:

Резюме та комерційну пропозицію (обов’язково вказати бажану вартість послуг за місяць надання послуг).

Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected] з копією на [email protected] з поміткою в темі листа «Соціальний працівник Івано-Франківськ ”. Термін подання документів:  до 16 червня 2024 р.,  реєстрація документів завершується о 18.00. 

 Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть. 

За додатковою інформацією звертатися до ГО « АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» за телефоном: +380632462510, до Олени Лугової, е-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.