bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на послуги тренера
07.06.2024

Громадська організація «ЙЕС» в рамках реалізації проєкту «Міжсекторальна підтримка людей, які постраждали внаслідок бойових дій у південних та східних областях України» просить надати цінову пропозицію на проведення 2-х тренінгів онлайн та 1-го тренінгу офлайн згідно Специфікації № 1.

Оплату товару буде здійснено в національній валюті України у безготівковій формі.

Вимоги до постачальника:

Постачальник має бути суб‘єктом підприємницької діяльності, належним чином зареєстрованим за Законодавством України; має досвід роботи у відповідній сфері не менше 1 року, має відповідні КВЕД для надання даної послуги; має необхідні сертифікати, має можливість надати послугу в режимі онлайн та очно у м. Запоріжжя, та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір на послугу, рахунок-фактура, акт приймання – передачі послуг, програми тренінгів, реєстраційні списки, презентації,  тощо).

Перевагу буде надано постачальнику який запропонує найкраще співвідношення ціни та якості надання послуг з проведення тренінгу, умов оплати.

До комерційної пропозиції додати реєстраційні документи:

  • Витяг з реєстру платників єдиного податку, ПДВ;
  • Виписку з єдиного державного реєстру;
  • Довідку з банку (реквізити);
  • Сертифікати про наявність відповідної кваліфікації.

У випадку, якщо постачальник надає свою комерційну пропозицію він заявляє і гарантує, що він і всі його субпідрядники будуть захищати людей від сексуального домагання і сексуальної експлуатації, термін «сексуальна експлуатація» має значення будь – якого зловживання, чи спроби зловживання уразливим становищем, владою або довірою з метою сексуальної експлуатації, включаючи, але не обмежуючись, набуття грошової, соціальної чи політичної вигоди від сексуальної експлуатації інших. Подібним чином, термін «сексуальне домагання» має значення фізичної дії чи погрози сексуального характеру, як з використанням сили, так і в нерівних чи примусових умовах».

Громадська організація «ЙЕС» залишає за собою право відхилити будь-які чи всі цінові пропозиції, отримані у відповідь на запит, і жодним чином не зобов’язана приймати будь-яку цінову пропозицію

Комерційну пропозицію необхідно надіслати до 12.06.2024 року включно на ел.адресу [email protected] з темою листа «КОМЕРЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ_НАЗВА ПОСТАЧАЛЬНИКА_ПОСЛУГИ ТРЕНЕРА».
Контактні телефони: +380667228574, Влад Буренков, менеджер з моніторингу цін

Контакти

  •  +380667228574
  • Влад Буренков
  • менеджер з моніторингу цін

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.