bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Добровольці-вогнеборці» шукає консультанта/ку з публічних комунікацій для громади-партнера
16.05.2024

ГО «Добровольці-вогнеборці» в рамках проєкту «Безпековоцентричне планування відновлення Казанківської територіальної громади» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» шукає фахівця(-чиню) для короткострокового надання послуг відповідно до позицій, зазначених нижче. 

Категорії суб’єктів господарювання, що можуть надавати пропозицію:зареєстровані фізичні особи-підприємці, що перебувають на 3 групі оподаткування та мають відповідні КВЕДи 

Вимоги до надавача послуг: 

  • можливість надати послуги в часовий проміжок від 3 червня до 15 липня 2024 р. у форматі онлайн; 
  • наявність досвіду у сфері журналістики, роботи у сфері комунікацій (зокрема з розумінням специфіки комунікацій органів публічної влади та місцевого самоврядування). 
  • наявність досвіду проведення навчань/надання консультацій у сфері комунікацій. 

Опис предмету послуг: проведення навчання та надання консультацій для представників органу місцевого самоврядування, місцевих громадських організацій (ГО) Казанківської селищної ради Миколаївської області щодо інформування населення про свою діяльність (з акцентом на інформування щодо розробки плану відновлення громади). 

Результати: проведено 6 онлайн навчальних сесій тривалістю по 1,5 год. та надано 10 год. онлайн консультативного супроводу щодо зміцнення навичок для не менше 4 представників органу місцевого самоврядування та місцевих ГО як провадити ефективну комунікацію з населенням про свою діяльність та для їх залучення до участі у житті громади  . У процесі надання консультацій має бути сформовано план діяльності Казанківської селищної ради Миколаївської області щодо забезпечення комунікації з мешканцями щодо розробки плану відновлення.  

Перелік документів для надсилання: 

  1. резюме; 

  1. копія Витягу або Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; 

  1. копія витягу з реєстру платників єдиного податку; 

  1. фінансова пропозиція за надання послуг, що має містити також зобовязання про надання послуг у вказані в даному запрошенні терміни. 

За результатами аналізу отриманих документів потенційні кандидати можуть бутизапрошені для участі у співбесідідля прийняття остаточного рішення щодо надавача послуг. 

 

Документи просимо надсилати на ел.пошту[email protected] з позначкою «Навчання з комунікацій_ПІБ» 

Кінцевий термін надсилання пропозицій: до 16.00 год. 27 травня 2024 року. 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.