bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадська організація «ДІЙ-Краматорськ» шукає журналіста у місті Кам’янець-Подільський
23.04.2024

Громадська організація «ДІЙ-Краматорськ» шукає журналіста у місті Кам’янець-Подільський
Вимоги до кандидата: вміння зрозуміло та цікаво висловлювати свою думку, загальна ерудиція. Досвід роботи, освіта та вік не має значення. Будемо раді бачити студентів, що навчаються за напрямком журналістика, філологія, право чи політологія. Обізнаність про політичне, соціальне та громадське життя буде перевагою.
Формат роботи: дистанційна робота, не повний робочий день. Працівник сам визначає свій графік. Для нас важливо виконання роботи, а не час перебування на робочому місці.
Напрямки діяльності: висвітлення діяльності органів влади та місцевого самоврядування, моніторинг ефективності витрачання публічних коштів та розпорядження комунальним майном, стан та розвиток інструментів локальної демократії.
Ми пропонуємо: невеликий, дружній та приємний колектив, навчання та менторську підтримку, офіційну виплату конкурентної винагороди за надані послуги.
Запитання, резюме та мотиваційні листи надсилайте на адресу - [email protected]
Відбір кандидатів буде відбуватися за підсумками співбесіди.
За фінансової підтримки чеської організації People in Need, у рамках ініціативи SOS Ukraine. Зміст публікації не обов’язково збігається з їхньою позицією

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.