bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу
22.04.2024

Передбачається, що один експерт за вказаний період з 20.05.24 - 19.07.24 проконсультує 12-13 підприємців  з розрахунку 10 годин консультацій одному учаснику. Пріоритетним є оф-лайн консультування за адресою: м. Вінниця, вул. Театральна 14, але за бажанням підприємця, формат консультування можливо змінити на он-лайн. 

Для участі у конкурсі необхідно заповнити он-лайн анкету: http://surl.li/sskba та надати цінову пропозицію до ГО «ВОО «Спілка підприємців Стіна» не пізніше 18:00 06.05.2024.

Документи повинні бути складені українською мовою, та у електронному вигляді (у форматі PDF одним файлом) надіслані учасником на електронну адресу [email protected]  з темою листа  «Консультування з підготовки та написання грантових заявок для підприємців від ___(ПІБ)».

До цінової пропозиції необхідно додати:

  1. Резюме з описом  досвіду роботи з надання консультаційних послуг у сфері підтримки та розвитку мікро, малого і середнього підприємництва (для ФОП та фізичних осіб);
  2. 2-3 приклади успішно реалізованих проєктів в яких експерт надавав консультаційні послуги, або був координатором, або керівником проєктів. Приклади подаються у вигляді скрінів з відкритих джерел про реалізовані проєкти з он-лайн посиланням на джерело.  
  3. Інформація про апліканта (для організацій) з описом успішно реалізованих проєктів, які супроводжувала організація;
  4. Копія витягу з ЄДР  для ФОП та організацій.

Детальніше про конкурс з описом технічного завдання та інших вимог до учасників: https://stina.org.ua/Детальніше про проєкт: https://www.grantmanager.biz/

Закупівля послуг за цим технічним завданням здійснюється в межах імплементації проєкту “Посилене партнерство для сталого розвитку”,  що фінансується урядом Швеції представленим Шведським агентством з питань міжнародної співпраці (SIDA) та імплементується Програмою Розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.