bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит на надання послуг національного консультанта
15.04.2024

ГС “Органічна Україна” як лідер Agri Food консорціуму, до складу якого входять ГС  “Міжнародний союз птахівників та кормовиробників України” та ГС “Карпатський Смак”, запрошує взяти участь у конкурсі на закупівлю послуг для реалізації проекту по виробництву візуального контенту.

Ознайомитися з повним змістом запитів, а саме: обсяг робіт та очікувані результати, вимогами до консультанта, умови та терміни подачі цінової пропозиції можна за посиланнями:

❗️ Закупівля 6.1. Послуги національного консультанта з розробки пакету документів для адміністрування та впровадження на ринок послуги від консорціуму по виробництву візуального контенту для агро- малих та середніх підприємств.
https://drive.google.com/file/d/1yC_p16kCxCtXMCr6jzQXRGhfLilDknlj/view?usp=sharing


❗️ Закупівля 6.2. Послуги національного консультанта з розробки пакету документів для формування команди мобільної студії.
https://drive.google.com/file/d/1bdkkfAzI7vOY8Tpjz4UV7JGDaXOJvNwt/view?usp=sharing


❗️ Закупівля 6.3. Послуги національного консультанта з розробки рекомендацій щодо збільшення продажів на базі існуючих національних та міжнародних джерел про вплив візуального контенту на збільшення продажів товарів агро- малих та середніх підприємств.
https://drive.google.com/file/d/1SnR8dpJwqi25y-LSY1vtzjbQT0B93d11/view?usp=sharing


Закупівля послуг за цими технічним завданнями здійснюється в рамках програми малих грантів, що реалізується в межах проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі») за фінансування уряду Німеччини. Проєкт імплементується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH спільно з Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.