bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Центр «Жіночі Перспективи» в пошуках тренера/ки з застосування методики «зелена кімната»
04.04.2024

Громадська організація «Центр Жіночі Перспективи» в рамках проекту «Посилення голосу жінок у громадах» що реалізується за підтримки міжнародної гуманітарної організації CARE.Ukraine оголошує тендер на вибір постачальника/ці послуг тренера/ки з застосування методики «зеленої кімнати» під час інтерв’ювання дітей, постраждалих від насильства та/чи стали свідками насильства, для проведення двох дводенних тренінгів.

В рамках проекту ми облаштували «зелену кімнату» в приміщенні Червоноградського відділу поліції. Методика «зелена кімната» є частиною комплексної системи профілактики та протидії насильству. Зараз ми плануємо провести для стейкхолдерів, які працюють з дітьми та жінками, постраждалими від домашнього насильства, тренінги по роботі з дітьми за методикою «зелена кімната». Громадська організація «Центр «Жіночі перспективи» вже тривалий час співпрацює з поліцією щодо запобігання домашньому насильству, в результаті чого покращилась робота та механізми перенаправлення жінок і дітей, які постраждали від домашнього насильства.

Трохи про нас: Діяльність організації спрямована на впровадження ґендерної політики в Україні, зменшення рівня насильства, підвищення конкурентоздатності жінок на ринку праці та просування їх на рівень прийняття рішень в Україні. Ми працюємо для того, щоб права жодної жінки в Україні не порушувалися.

Для реалізації проекту ми шукаємо тренера/ку з застосування методики «зеленої кімнати» під час інтерв’ювання дітей, постраждалих від насильства та/чи стали свідками насильства.

Форма представлення послуги – тренінг (2 заходи).

Кількість учасників/ниць – 15.

Місце проведення – Львівська область, м.Червоноград.

Терміни проведення – травень 2024 року.

Чекаємо ваші резюме, комерційні пропозиції, свідоцтво/виписка про державну реєстрацію, витяг з реєстру платників єдиного податку. Документи надсилайте на [email protected]

Термін подачі документів – 17 квітня 2024 року

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.