bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для залучення спеціалістів для розробки комунікаційної стратегії
22.03.2024

 Благодійна   організація   «Благодійний   фонд   «Посмішка  ЮА» оголошує конкурс для залучення спеціалістів для розробки комунікаційної стратегії, що включає 15 глибинних інтерв’ю з експертами, кабінетне дослідження, воркшоп, звіт та саму стратегію, для фахівців координаційного центру з підтримки потерпілих і свідків воєнних та інших міжнародних злочинів Офісу генерального прокурора України в рамках реалізації проекту “Розбудова спроможності спеціалістів Координаційного центру підтримки потерпілих і свідків воєнних та інших міжнародних злочинів”, що  реалізується Благодійним фондом «Посмішка ЮА за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні.

 

Дата оголошення конкурсу:  21 березня 2024 р.

Місце проведення:   Координаційний центр  підтримки потерпілих і свідків воєнних та інших міжнародних злочинів (м.Київ, вул.Іллєнка, 81Б). 

                                 

Термін реалізації: березень - квітень 2024 року.

 

Цільова аудиторія: потерпілі і свідки воєнних та інших міжнародних злочинів.


Серед основних задач:

  • 1.Глибинні інтерв’ю з експертами та консультантами, які безпосередньо працюють з цільової аудиторією, лідерами ініціативних груп / ОГС потерпілих: розробка та погодження опитувальника, підбір експертів та затвердження їх списку, проведення 15 інтерв’ю онлайн або офлайн з розшифровкою та подальшою обробкою. Якісні дані будуть транскрибовані та проаналізовані, а деякі уривки інтерв’ю будуть включені до звіту як цитати.

  • 2. Кабінетне дослідження: аналіз даних із відкритих інформаційних джерел національних опитувань громадської думки, опитувань представників професійних груп, систематизація аналітичних та експертних матеріалів, що стосуються сприйняття різних форматів підтримки потерпілих та постраждалих внаслідок російської збройної агресії, співставлення озвучених під час глибинних інтерв’ю запитів  з чинними моделями допомоги та супроводу потерпілих та постраждалих, стратегічних документів ОГП та стратегічного плану Координаційного центру 

  • 3. Воркшоп з щонайменше 6 комунікаційними / експертами з теми допомоги постраждалим та свідкам воєнних злочинів для перевірки гіпотез і припущень, які виникли при проведенні глибинних інтерв’ю та кабінетного дослідження, також обговорення публічної складової комунікаційної стратегії. Пошуком респондетів для воркшопу займається надавач послуги. Тривалість - 2 години. Місце проведення - Координаційний центр підтримки потерпілих і свідків воєнних та інших міжнародних злочинів.

  • 4.Підготовка короткого аналітичного звіту щодо ключових комунікаційних меседжів та запитів цільової аудиторії із зазначенням цитат із глибинних інтерв’ю.

  • 5.  Підготовка Комунікаційної стратегії українською та англійською мовами: до 10 сторінок тексту, який містить мету, завдання, перелік ключових цільових аудиторій, принципи комунікації з ними, принципи моніторингу та оцінки ефективності комунікації, а також інші релевантні положення.

Кого ми шукаємо:

- Постачальник має бути суб‘єктом підприємницької діяльності, належним чином зареєстрованим за Законодавством України та мати відповідні КВЕД для здійснення необхідної діяльності та мати можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна, тощо).

- Доведений досвід розробки комунікаційних стратегій, планування та впровадження комунікаційних кампаній для різних груп громадськості.

- Не менше 2 років досвіду у сфері зв’язків з громадськістю / стратегічних комунікацій / досліджень громадської думки.

- Доведений досвід у моніторингу та оцінці.

- Фахівці надавача послуг повинні мати вищу освіту у сфері зв’язків з громадськістю / журналістики / соціальних наук або іншої суміжної сфери.

- Досвід співпраці з державними посадовими особами, професійними середовищами, особливо у сфері системи органів прокуратури.

У випадку, якщо постачальник надає свою пропозицію він заявляє і гарантує, що він і всі його субпідрядники будуть захищати людей від сексуального домагання і сексуальної експлуатації, термін «сексуальна експлуатація» має значення будь - якого зловживання, чи спроби зловживання уразливим становищем, владою або довірою з метою сексуальної експлуатації, включаючи, але не обмежуючись, набуття грошової, соціальної чи політичної вигоди від сексуальної експлуатації інших. Подібним чином, термін «сексуальне домагання» має значення фізичної дії чи погрози сексуального характеру, як з використанням сили, так і в нерівних чи примусових умовах».

БО БФ «Посмішка ЮА» докладає зусиль із запобігання, виявлення та вжиття заходів проти всіх випадків шахрайства та зловживань.

Конфіденційна гаряча лінія по боротьбі з шахрайством та зловживаннями доступна для всіх учасників закупівель, про підозрілі та шахрайські дії має бути повідомлено на пошту: [email protected] або за тел: +380503211288 «гаряча лінія» .

Надсилайте свої комерційні пропозиції з пакетом документів: Комерційна пропозиція з назвою послуги та її ціною, Витяг з реєстру платників єдиного податку, Виписку з єдиного державного реєстру, сканкопії сторінок паспорту та ідентифікаційного коду, сертифікатів та дипломів, резюме, довідки з банку про наявність рахунку на електронну адресу фонду [email protected] в термін до 27 березня 2024 року включно. В темі листа просимо зазначати: Комерційна пропозиція в рамках проєкту “Розбудова спроможності спеціалістів координаційного центру  підтримки потерпілих і свідків воєнних та інших міжнародних злочинів”.  

 

Контактна особа: Валентина Трюхан, [email protected]

 

Голова фонду                                                                                     В.В. Веселкова

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.