bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Вільний Вибір» продовжує відбір надавача послуг «Асистент керівника» (Київ) у проєкт «БАЗА»
22.03.2024

Громадська організація “Психологічна підтримка та реабілітація “Вільний Вибір” працює для ветеранів, ветеранок, військових та членів їхніх сімей. Минулого року ми розробили та запустили мобільний застосунок ”База”. 

Застосунок “База” має у своєму функціоналі декілька підрозділів:

  • Базове. У розділі йдеться про фізичні та психологічні стани, з якими можуть стикатися ветерани або ветеранки. Тут можна прочитати про тривогу, наслідки легкої черепно-мозкової травми, хронічний біль, поганий сон, депресію, нав’язливі думки тощо.
  • Інструменти. Тут можна дізнатися, як працювати з  певними емоціями, станами та почуттями. Цей розділ містить в собі  вправи для самодопомоги. Також є можливість поділитися власним досвідом. 
  • Обране. У цей розділ можна додавати всю корисну інформацію та вправи, які ви знайшли у застосунку. Вони будуть доступні навіть офлайн.
  • Стоп кнопка. Тут можна отримати допомогу  у кризовій ситуації.
  • Контакти. Цей розділ для тих, хто прагне поспілкуватися із фахівцями та поставити питання, що стосуються ментального здоров’я.

Також у застосунок  вбудований трекер настрою, передбачена можливість записувати свої думки й стани, ставити нагадування.

Запрошуємо приєднатися до нашої команди Вільного Вибору в межах проєкту “База”, який спрямований на покращення мобільного застосунку. Ми шукаємо відповідального та досвідченого Асистента керівника проєкту. Термін реалізації проєкту - березень-липень 2024р. 

Вимоги до кандидатів:

  • Досвід проєктної діяльності діяльності від 1 року;
  • Наявність ФОП 3 групи;
  • Можливість працювати в офісі у місті Києві 2-3 рази на тиждень.

Пакет документів для участі у конкурсі включає в себе: 

  1. Резюме кандидата;
  2. Виписка з ФОП;
  3. Мотиваційний лист, де буде також вказано про бажану грошову винагороду та графік залученості у проєкті. 

До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть усім вимогам,що зазначені вище. Ціни мають бути зазначені в гривні.

Кінцевим терміном для отримання пропозицій за адресою [email protected]  продовжено до : 25 березня 2024 року, 18:00 за місцевим часом. Пропозиції та їх уточнення, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 27 березня 2024 року. 

Ми раді вітати нового члена команди, який долучиться до нашого спільного успіху!

З повагою, Команда Вільного Вибору.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.