bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Річне волонтерство в молодіжному центрі в Польщі
19.03.2024

Про приймаючу організацію:

Wymiennikownia – це молодіжний центр соціальних інновацій та дизайну, розташований у Гдині. Це місце для всіх людей віком від 13 до 35 років. Це простір, де молоді люди можуть спілкуватися та досліджувати свої інтереси в привітному та сприятливому середовищі, де вони можуть брати участь у різноманітних заходах або просто прийти та приємно провести час. У молодіжному центрі відвідувачі та відвідувачки мають реальний вплив на його функціонування: вони вирішують, у яких заняттях хочуть брати участь, або самі їх організовують. Усі послуги надаються безкоштовно.

У молодіжному центрі є багато творчих майстерень. Щотижня ми робимо щось інше. Тому бути креативним і відкритим є вкрай важливим. Усі заходи в рамках тижневого розкладу (такі як заняття з малювання, брейк-данс, карате, групи K-POP, йога, англійський клуб тощо) проводять молоді люди для молоді. Це місце, де всі учасники/учасниці висловлюють своє слово та можуть реалізувати свої ідеї.

Завдання для волонтера/волонтерки:

Волонтер/волонтерка працюватиме асистентом/асистенткою аніматора. Та її/його завданням є підтримка молоді в її розвитку, обмін ідеями, мотивація молоді до активної громадянської позиції та допомога молодим людям у розвитку їхніх захоплень. Волонтери/волонтерки також зможуть проводити власні заходи, призначені для молоді у молодіжному центрі.

Інфопак можна скачати тут - https://cwm.org.pl/pliki/infopack_-_wymiennikownia2_compressed_855.pdf

Типові завдання майбутнього волонтера/майбутньої волонтерки у Wymiennikovnia:

  • робота з соціальними мережами – Instagram, TikTok;
  • фотографування та створення коротких відео під час семінарів, заходів тощо;
  • створення простої графіки для соціальних мереж (Canva, Illustrator);
  • допомога під час великих заходів, організованих Wymiennikownia;
  • бути присутніми в робочий час (пн-пт) в молодіжному центрі;
  • догляд за соціальним садом;
  • допомога в повсякденній діяльності – догляд за центром;
  • організація власних заходів з молоддю у центрі.

Хто може подати заявку?

Ми шукаємо волонтера/волонтерку, які є чуйними, готовими діяти, відкритими для нового досвіду та для людей, готовими навчатися та розвиватися. Волонтерка/волонтер має бути людиною, яка розуміє потреби молоді та хоче щось робити з нею та для неї. Бути креативними і відкритими є вкрай важливим. Кандидатка/кандидат повинні бути організованими, виконувати роботу вчасно та любити працювати в команді. Ми шукаємо людей, які є креативними, здатними працювати самостійно, мають мотивацію навчатися та ділитися своїми ідеями та досвідом.

Кандидати/кандидатки, які зацікавлені взяти участь у волонтерській службі, мають заповнити заявку англійською або польською мовою до 7 квітня 2024 року: https://tinyurl.com/4dyx44f4

При заповненні анкети відправляючою організацією просимо вказувати КІПЦ “Європейський Клуб” (ми Вас з радістю відправимо і допоможемо з документами, підготовкою і реадаптацією):

Sending organization: Kremenchuk informative-elucidative center “European Club”

PIC: 945867759 / OID: E10070590

EI number / Quality label number: 2019-1-PL01-ESC52-065888

Phone: +380501449467

E-mail: [email protected]

Address: Sofijivska str., 36b, Kremenchuk 39617, Ukraine

Contact person: Olena Glazkova

Contact e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.