bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерт з методології системи USALI для проведення навчальних занять
22.02.2024

Шановний учаснику!

Асоціація готелів та курортів України оголошує конкурсний відбір на пошук 2х (двох) експертів з методології системи USALI для проведення навчальних занять з USALI та консультаційної підтримки  МСП, зайнятих в готельному секторі.

Термін надання цінових пропозиції до 23:59, «23» лютого 2024 року, на електронну адресу [email protected] з зазначенням у темі листа «Пропозиція від експерта з методології системи USALI для проведення навчальних занять».

Додаткову інформацію можна отримати у представника Замовника Антоніни Рябих, за телефоном +38 063 954 89 37, е-mail: [email protected]

Якщо Вас зацікавила наша конкурсна пропозиція, просимо надати всі необхідні документи відповідно до вимог та заповнити бланк Пропозиції щодо ціни (додається).

Захід реалізується АСОЦІАЦІЄЮ «ГОТЕЛІВ ТА КУРОРТІВ УКРАЇНИ» в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства. Детальніше: www.eu4business.org.ua.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.