bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит на цінову пропозицію на послуги тренера
14.02.2024

    Благодійна організація «Благодійний фонд «Посмішка ЮА» в рамках реалізації проекту проєкту «Рятувальна відповідь на ризики захисту та гуманітарні потреби постраждалого від конфлікту населення на півдні та південному сході України», просить надати комерційну пропозицію на послуги тренера в проведенні тренінгів згідно Специфікації №1, 2.

Оплату товару буде здійснено в національній валюті України у безготівковій формі.

Вимоги до постачальника:

Постачальник має бути суб‘єктом підприємницької діяльності, належним чином зареєстрованим за Законодавством України; має досвід роботи у відповідній сфері не менше 1 року, має відповідні КВЕД для надання даної послуги; має необхідні сертифікати, має можливість надати послугу у м. Одеса (Специфікації №1) та м. Київ (Специфікації №2), можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір на послугу, рахунок-фактура, акт приймання - передачі послуг, програми тренінгів, скріни учасників, скріни чатів під час тренінгу, презентації,  тощо).

Перевагу буде надано постачальнику який запропонує найкраще співвідношення ціни та якості надання послуг з проведення тренінгу, умов оплати.

До комерційної пропозиції додати реєстраційні документи:

-          Витяг з реєстру платників єдиного податку, ПДВ;

-          Виписку з єдиного державного реєстру;

-          Довідку з банку (реквізити);

-          Резюме;

-          Програму тренінга;

-          Сертифікат, диплом, свідоцтво або додаткова кваліфікація.

 

          У випадку, якщо постачальник надає свою комерційну пропозицію він заявляє і гарантує, що він і всі його субпідрядники будуть захищати людей від сексуального домагання і сексуальної експлуатації, термін «сексуальна експлуатація» має значення будь - якого зловживання, чи спроби зловживання уразливим становищем, владою або довірою з метою сексуальної експлуатації, включаючи, але не обмежуючись, набуття грошової, соціальної чи політичної вигоди від сексуальної експлуатації інших. Подібним чином, термін «сексуальне домагання» має значення фізичної дії чи погрози сексуального характеру, як з використанням сили, так і в нерівних чи примусових умовах».



Благодійна   організація   «Благодійний   фонд   «Посмішка  ЮА» залишає за собою право відхилити будь-які чи всі цінові пропозиції, отримані у відповідь на запит, і жодним чином не зобов’язана приймати будь-яку цінову пропозицію

Комерційну пропозицію необхідно надіслати до 19.02.2024 року  включно на ел.адресу [email protected] з темою листа «КОМЕРЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ_НАЗВА ПОСТАЧАЛЬНИКА_ПОСЛУГИ ТРЕНЕРА».
Контактні телефони: +38066-811-61-21, Тімонін Юрій, спеціаліст із закупівель.

 

Специфікація №1 (м. Одеса).

 

Назва / тема тренінгу

Кількість днів

Ціна за одну послугу, грн з ПДВ

Сума, грн з ПДВ

1.

Як краще розмовляти з людьми, що потребують допомоги:

Учасники повинні отримати необхідні знання та методи, спрямовані на покращення взаєморозуміння та підтримки бенефіціарів. Акцент необхідно зробити на розвиток навичок емпатії, слухання та побудови довірливих відносин.

дводенний

 

 

2.

Як зберегти енергію та сили, працюючи з проблемами інших:

Тренінг розглядає  вплив професійного вигорання на фахівців та фахівчинь, які займаються вирішенням проблем інших людей. Учасники повинні навчитись стратегії самозахисту, методи відновлення енергії та підтримки психічного здоров’я.

дводенний

 

 

3.

Виявлення та особливості роботи з постраждалими особами від ГЗН, з урахуванням клієнт- орієнтованого підходу:

Учасники тренінгу дізнаються про особливості виявлення потреб постраждалих від ГЗН та набувають практичних навичок роботи, орієнтовані на індивідуальні потреби та емоційний стан постраждалих осіб.

дводенний

 

 

4.

Як перешкоджати вигоранню на роботі:

Тренінг повинен бути спрямований на вивчення причин та ефективних стратегій управління професійним вигоранням. Учасники отримають інструменти для виявлення симптомів вигорання, а також навчаютиься технікам самозахисту та підтримки колективного психічного здоров’я.

дводенний

 

 

 

Специфікація №1 (м. Київ).

 

Назва / тема тренінгу

Кількість днів

Ціна за одну послугу, грн з ПДВ

Сума, грн з ПДВ

1.

Виявлення та особливості роботи з постраждалими особами від ГЗН, з урахуванням клієнт- орієнтованого підходу. Перенаправлення.

дводенний

 

 

2.

Підтримка з урахуванням конфліктно-чутливого підходу та врахування соціальної згуртованості.Як можна вирішити конфлікти та включити в процес дітей, батьків які перебувають у конфлікті.

дводенний

 

 

 

Контакти

  • Контактні телефони: +38066-811-61-21
  • Тімонін Юрій
  • спеціаліст із закупівель.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.