bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Асистент/ка проєктів в Агенцію регіонального розвитку Київської області
22.01.2024

В Агенцію регіонального розвитку Київської області (https://arrko.com.ua/)шукаємо асистента/-ку проєктів. Проєкти та діяльність Агенції націлені на активний економічний розвиток Київщини, переважно у співпраці бізнесу та місцевих громад, а також завдяки залученню грантового (спів-) фінансування.

Для претендентів перевагою буде досвід не менше 1 року у сфері адміністрування (навички ділового листування обов’язкові), проєктного менеджменту громадського сектору; знання англійської мови не менше B1, але найважливіше - високий рівень самоорганізації, вміння працювати в команді та любов до налагодження процесів й моніторингу. 

Повна зайнятість, може бути частково дистанційна із гнучким графіком – за результатом співбесіди. Офіційне оформлення в штат Агенції. Оплачуваний випробувальний термін – 2 місяці. Колектив активний, прогресивний та гнучкий. Офіс на ст.м.Печерська, в будівлі є надійне укриття.

Термін подачі резюме, короткого мотиваційного листа та 1-3 контактів людей хто може Вас рекомендувати (разом не більше 2,5 стор.) – 26.01.2024 включно на [email protected]. Також за додатковими питаннями вільно можна звертатись до Андрія +380 93 493 47 48. Співбесіди з відібраними кандидатами проводитимуться з 23 по 30 січня, старт роботи асистента/ -ки проєктів у Агенції очікується з 01 лютого 2024 року.
Чекаємо до нас в команду!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.