bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до роботи психологів (психотерапевтів) для проведення індивідуальних сесій для населення
01.12.2023

Дата 01.12.2023                                                                                       м. Дніпро

ТЕНДЕРНЕ ЗАПРОШЕННЯ

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ПОМАГАЄМ» в межах програми «МИ ПОРУЧ»  проєкту «ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА», за підтримки MERCY CORPS EUROPEзапрошує до участі в тендері психологів (психотерапевтів) на проведення  індивідуальних сесій для населення, що постраждало від війни,  загальний опис робіт вказаний у специфікаціях тендерного запрошення  (Додаток №1-4).

 

Опис \ виконання

1

Загальна 

інформація:

Гуманітарна допомога найбільш вразливим верствам населення постраждалим від активних бойових дій, територіальних громад Донецької, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областях, через забезпечення їх основних потреб та надання психологічної підтримки

2

Мета та предмет  робіт:

ЛОТ 1 - Проведення індивідуальної роботи психолога (психотерапевта) для постраждалих людей з вразливих груп населення (місцеві та ВПО, які постраждали від війни — жінки та чоловіки, які виховують дітей, ДБСТ, люди похилого віку, люди з інвалідністю, в т.ч. діти, жінки, з найбільш вразливих категорій) у Донецькій області

ЛОТ 2 - Проведення індивідуальної роботи психолога (психотерапевта) для постраждалих людей з вразливих груп населення (місцеві та ВПО, які постраждали від війни — жінки та чоловіки, які виховують дітей, ДБСТ, люди похилого віку, люди з інвалідністю, в т.ч. діти, жінки, з найбільш вразливих категорій) у Запорізькій області

ЛОТ 3 - Проведення індивідуальної роботи психолога (психотерапевта) для постраждалих людей з вразливих груп населення (місцеві та ВПО, які постраждали від війни — жінки та чоловіки, які виховують дітей, ДБСТ, люди похилого віку, люди з інвалідністю, в т.ч. діти, жінки, з найбільш вразливих категорій) у Харківській області

ЛОТ 4 - Проведення індивідуальної роботи психолога (психотерапевта) для постраждалих людей з вразливих груп населення (місцеві та ВПО, які постраждали від війни — жінки та чоловіки, які виховують дітей, ДБСТ, люди похилого віку, люди з інвалідністю, в т.ч. діти, жінки, з найбільш вразливих категорій) у Дніпропетровській області

3

Термін подачі  пропозиції:

До 12.12.2023 року включно до 17.00 год.

4

Загальний опис  робіт:

Додаток № 1-4 до запрошення для заповнення  учасником торгів.

 

Проведення індивідуальної роботи психолога (психотерапевта) для постраждалих людей з вразливих груп населення,  1  експерт проводить 72-ві часові індивідуальні консультації онлайн/офлайн у відповідній області за період  з 12.12.2023 по 29.02.2024 року.

5

Умови та терміни  виконання індивідуальних  сесій:

До участі у тендері запрошуються фізичні особи підприємці, які мають досвід роботи у  відповідній сфері, мають відповідні КВЕД для  здійснення зазначених робіт; мають можливість  надати оригінали супроводжуючих документів з  печаткою та підписом.

 

Замовник планує замовити послуги психологів  (психотерапевтів): кваліфікованих спеціалістів,  які мають досвід практичної роботи, у тому числі з травмами війни та насильства,  мають повну або базову вищу освіту (ступінь бакалавр, спеціаліст, магістр) та мають дипломи, свідоцтва, довідки про  закінчення спеціалізованих курсів, наприклад, таких як допомога  ВПО, родинам з прийомними дітьми,  прийомним батькам, родинам з підлітками,  родинам з дітьми, родинам, в яких є діти з  інвалідністю та сімейного психолога.

У рамках проєкту плануються наступні заходи:

Проведення індивідуальної роботи психолога (психотерапевта) для постраждалих людей з вразливих груп населення (місцеві та ВПО, які постраждали від війни — жінки та чоловіки, які виховують дітей, ДБСТ, люди похилого віку, люди з інвалідністю, в т.ч. діти, жінки, з найбільш вразливих категорій).

Очікується, що проведення індивідуальних сесій  буде проходити у офлайн або онлайн форматі. Індивідуальні сесії у офлайн форматі будуть проходити у приміщенні, яке має надати постачальник. Надане приміщення надавача послуг має мати підтвердження, що потенційний постачальник/-ця відповідає за надання послуг у безпечних приміщеннях із дотриманням всіх норм безпеки у зв’язку із можливими ракетними обстрілами та повітряними тривогами.

Експерти мають вести облік відвідування  учасників заходів та надавати загальну  інформацію щодо заходів, яка не порушує  конфіденційність, для звітності перед  партнерами проєкту .

 

 

 

 

При проведені офлайн сесій, експерт має робити  фотозйомку учасників (мінімум 5 фото,  допускається фото без обличчя учасника) та  обов’язково веде відомості з підписом учасника  сесії, його номером телефону та з заповненням всієї необхідної інформації.

При онлайн сесіях для звітів також необхідно  надати скріни екрану з розбірливим зображенням учасника і чітким та читабельним ПІБ учасника сесії (ПІБ відповідає відомості) та  обов’язково веде відомості з його номером телефону та з заповненням всієї необхідної інформації. Замовник залишає за собою право з метою  перевірки у вибірковій формі здійснювати  контрольні обдзвони учасників або відвідати  групову сесію.

Бажано, щоб експерт приймав участь у залучені  учасників групових та індивідуальних сесій та  надав інформацію, якими засобами він може це робити.

Один експерт може бути задіяним як в групових, так і в індивідуальних заходах.

Замовник залишає за собою право змінити  адресу проведення, кількість та тривалість  сесій, як в бік збільшення, так і в бік зменшення.

6

Відхилення

пропозиції:

Замовник залишає за собою право відхилити  будь-які чи всі заявки, якщо постачальник  послуг не відповідає описаним вимогам, якщо  Замовника не влаштовує ціна на послуги або є  сумніви у репутації спеціаліста тощо. Замовник  має право вносити зміни у заявки до підписання контракту.

7

Супроводжувальні  документи, 

кваліфікація та  досвід психологів  (психотерапевтів):

Потенційні постачальники послуг повинні  подати письмову пропозицію на e-mail: [email protected] до зазначеного вище  терміну для повного розгляду. У всіх заявках  повинна бути вказана кваліфікація учасника/ці,  що підтверджує здатність виконувати обов‘язки,  зазначені в оголошенні.

Для того щоб бути допущеним до участі в  тендері, пропозиція повинна містити:

  1. Резюме українською мовою. 

2. ПІБ підписанта договору, документ, що підтверджує державну реєстрацію та документ, що підтверджує податковий статус (свідоцтво та витяг з реєстру платників ПДВ або з реєстру платників єдиного податку).

3. Довідка про відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів (обов’язкових платежів)

 

 

 

 

 

4. Детальну фінансову пропозицію щодо всіх  витрат, пов’язаних з послугами в погодинному  еквіваленті.

5. Надати усі наявні дипломи, сертифікати та  довідки, які підтверджують кваліфікацію  постачальника послуг.

6. Для підтвердження досвіду роботи у сфері надання аналогічних послуг – мінімум 2 (два) попередні договори з іншими контрагентами та/або акти виконаних робіт, закріплені підписами сторін

6. Підтвердження, що потенційний постачальник/-ця відповідає за надання послуг у безпечних приміщеннях із дотриманням всіх норм безпеки (для офлайн сесій).

8

Терміни подачі заявки та термін  виконання робіт:

Заявки просимо надсилати до 12 грудня 2023 до 17:00.  Раннє подання заявок заохочується. Очікується,  що договір буде діяти з 15 грудня 2023 до 29  лютого 2024 року. Графік виконання роботи за  Угодою буде обговорено та остаточно узгоджено  з переможцем торгів. Замовник залишає за  собою право зв’язатись із тими, хто подав  заявки, для отримання додаткової інформації та  роз’яснень щодо заявок після дедлайну.

9

Умови та спосіб  оплати, порядок  ціноутворення:

- На підставі укладеного договору по  безготівковому рахунку та виставленому  рахунку після завершення календарного місяця

та сдачі фотозвітів та заповнених відомостей. Всі звіти подаються з 01 по 05 число місяця  наступного за звітним на гугл-диск замовника.  Паперові оригінали відомостей, що  підписуються отримувачами допомоги,  доставляються за рахунок постачальника послуг  в офіс замовника за адресою вул. Харківська 8а або на відділення №60 Нової Пошти м.Дніпра. Замовник сплачує Постачальнику послуг після  завершення перевірки усіх звітів. Якщо звіти не  здані в повному обсязі або здані з порушенням  термінів, то оплата не здійснюється. Запропонована ціна на послуги є незмінною до  кінця запланованих заходів.

10

Порядок подання пропозиції:

- надіслати заповнений Додаток №1-4,  відсканований, з підписом/печаткою  Постачальника послуг;

- копія свідоцтва про державну реєстрацію,  якщо постачальником являється фізична особа підприємець;

- копія документу про статус платника  податків, якщо постачальником являється  фізична особа-підприємець;

- копія довідки про відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів (обов’язкових платежів)

- надати резюме українською мовою;

- надати усі наявні дипломи, сертифікати,  свідоцтва.

- підтвердження, що потенційний постачальник/-ця відповідає за надання послуг у безпечних приміщеннях із дотриманням всіх норм безпеки (у разі проведення індивідуальних сесій офлайн)

 

 

11

Місце та термін  надання цінових  пропозицій:

Цінові пропозиції приймаються до 12.12.2023 р  до 17.00 год.

Цінові пропозиції надсилати на e-mail:  [email protected]

 

12

Критерії вибору  виконавця:

  • найвигідніша запропонована цінова  пропозиція;
  • повнота та якість поданої заявки;
  • наданий повний пакет документів;
  • заявка відповідає усім Інструкціям,  Умовам і положенням, наведеним у  Тендері

підтвердження, що потенційний постачальник/-ця відповідає за надання послуг у безпечних приміщеннях із дотриманням всіх норм безпеки (у разі проведення індивідуальних сесій офлайн)

 

13

Додаткова 

інформація:

Замовник залишає за собою право вести  переговори щодо умов замовлення з  Виконавцем. Організатор не несе  відповідальності за неможливість контакту з  учасником, якщо будь-яка інформація про  учасника повідомлена неправильно. Учасник  несе особисту відповідальність за достовірність  наданої ним інформації.

У випадку виникнення ситуації, що припускає  неоднозначне тлумачення умов запиту, та/або  питань, не врегульованих умовами запиту,  остаточне рішення приймається Організатором.  Рішення Організатора є остаточним.

 

14

Контактна 

інформація

e-mail: [email protected]

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.