bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

SALAR International оголошує конкурс на вакансію Проєктного/ої Менеджера/ки
09.11.2023

SALAR International оголошує конкурс на вакансію Проєктного Менеджера проєкту PROSTO "Підтримка доступності послуг в Україні". Вакансія передбачає 100% зайнятість на період 6 місяців із можливістю продовження.

 

Роль Проєктного менеджера

Ця особа здійснює нагляд і координацію загальної реалізації Проєкту в Україні та забезпечує його виконання відповідно до встановлених робочих планів і термінів, згідно з бюджетом.

Проєктний менеджер повинен здійснювати моніторинг активностей та управління ризиками, а також спільно працювати над вирішенням питань, які можуть виникнути під час реалізації Проєкту.

Проєктний менеджер буде працювати в тісній співпраці з керівництвом проєкту у Стокгольмі, включно з регулярним інформування щодо активностей Проєкту. Проєктний менеджер також представлятиме Проєкт у комунікації з українськими зацікавленими сторонами та донорами, підтримуючи позитивні та продуктивні відносини.

 

Оцінка заявок та відбір

Зацікавлені кандидати повинні надіслати свою пропозицію, що складається з таких документів, на адресу SALAR International не пізніше 23 листопада 2023 року:

• Короткий опис релевантного досвіду кандидата для виконання завдання (максимум одна сторінка формату А4);

• Актуальне резюме із зазначенням відповідного досвіду та кваліфікації.

Менеджер буде обраний на основі професійного досвіду та компетенцій кандидатів, які відповідають вимогам, описаним вище. Цей Запит на посаду опублікований 9 листопада 2023 року. Пропозиції мають бути надіслані не пізніше 23 листопада 2023 року електронною поштою на адресу: [email protected]

Запитання слід надсилати не пізніше 22 листопада 2023 року. У темі листа зазначте «Проєктний менеджер PROSTO». Заявки будуть розглядатися по мірі надходження. Ми заохочуємо подавати заявки якнайшвидше.

 

Будь ласка, читайте детальну інформацію в описі вакансії

https://prosto.in.ua/images/ToR_PROSTO_Project_Manager_2023_UA.pdf

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.