bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фасилітатор/ка груп, психолог/иня (Чернівці)
24.10.2023

БФ «Право на захист» (далі - Фонд) – благодійна організація, що зосереджує свою діяльність на наданні допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО), особам, які потребують міжнародного захисту, особам без громадянства, особам з підвищеним ризиком безгромадянства та особам без документів. З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Фонд надає багатофакторну допомогу по всій території України, включаючи: юридичну, психологічну, фінансову, матеріальну, соціальну, адвокаційну, інституційну, моніторингову форми допомог та діяльність щодо зниження ризиків катастроф.

 

ОПИС ПРОЄКТУ

Психологічна служба працює, як один з напрямків діяльності Фонду, для забезпечення процесу психологічної адаптації цивільного населення, що постраждало і продовжує страждати від війни в Україні. Ми працюємо на відновлення психічних опор та навчання самодопомозі задля стабілізації в стресі та кризових ситуаціях. 

Посада діятиме в рамках проекту в партнерстві з ACF, що зосереджує свою увагу на підвищенні спроможності місцевих соціальних інституцій. Цільова група для надання послуг: педагоги, соціальні працівники та жителі міста. Тривалість проєкту:  20 жовтня 2023 – 15 квітня 2024 р.

ОБОВ’ЯЗКИ ТА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

 

Проводити тренінги та групи підтримки для надавачів першої лінії державних чи волонтерських організацій. Сприяти покращенню роботи: соціальних працівників, педагогів чи інших спеціалістів сервісів в громаді. 

Вести просвітницькі групи для бенефіціарів щодо обізнаності про стрес, емоції та посттравматичне зростання.

Проводити групові заходи за протоколами, які надаються. За бажання, брати участь у доповненні та покращенні цих програм.

 

ПРОФЕСІЙНІ ВИМОГИ

Вища освіта в галузі психологічних, соціальних чи гуманітарних наук.

Завершене психотерапевтичне навчання в одному або більше методах – буде суттєвою перевагою..

Завершене навчання фасилітації або тренерства або ведення груп.

Курси спеціалізації по роботі зі стресом, травмою чи наслідками війни.

Досвід ведення груп відреагування чи психотерапевтичних груп – буде перевагою.

Стаж психологічної або тренерської роботи: від 2-х років. 

Особиста терапія: від 50 годин – буде перевагою.

Вміння налагоджувати контакт з іншими колегами та узгоджувати спільні завдання.

 

МИ ПРОПОНУЄМО

Успішному кандидату ми пропонуємо:

Контракт до 15 квітня 2024 року з можливістю продовження, що залежить від подальшого фінансування і особистих результатів роботи.

Фахова методологічна підтримка (інтервізійні групи супервізорів і тренерів).

Можливість працювати з однією з найсильніших українських правозахисних та гуманітарних НУО.

Своєчасна оплата заробітної плати.

 

ПРОЦЕС ПОДАЧІ ЗАЯВКИ

Відправити резюме та мотиваційний лист на адресу [email protected], зазначивши у темі листа “Фасилітатор/-ка груп, психолог/-иня_Чернівці”. Відповіді будуть направлятися тільки особам, які будуть відібрані для інтерв’ю. Будь ласка, не телефонуйте додатково.

Заявки приймаються до 31 жовтня 2023 року. Якщо відповідні кандидати будуть визначені достроково, Фонд залишає за собою право завершити процес до цього терміну.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.