bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дизайнер
13.10.2023

Харківська обласна молодіжна громадська організація «ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА»

Youth NGO helping Ukrainian families survive the war , заснована у 2008 році, реалізує освітні проєкти для молоді, вразливих соціальних груп населення та надає гуманітарну допомогу українцям на передовій. У 2023 році ми стали акредитованим партнером Офісу з координації гуманітарних справ ООН. Ми маємо широку присутність у різних областях України: Запоріжжя, Харків, Київ, Чернівці, Тернопіль та інші. Ми співпрацюємо з міжнародними організаціями та українськими бізнесами (мережею аптек АНЦ, NOVUS LLC, ActiveChat Inc., та ін.).

Що ми пропонуємо:

- Офіційна співпраця: Ми пропонуємо офіційну співпрацю на контрактній основі після успішного проходження випробувального терміну.

- Матеріально-технічне забезпечення: Ми технологічні, тому ми забезпечуємо доступ до сучасного програмного забезпечення та інфраструктури.

- Розвиток кар’єри: У Вас буде необмежена можливість розвивати свої навички та у майбутньому керувати своїми проєктами, що приносять користь суспільству.

- Висока заробітна плата: Ми пропонуємо конкурентну заробітну плату, що відповідає Вашим навичкам та досвіду.

- Міжнародні стандарти: У нас є можливість стати керівником за міжнародними стандартами. Ми навчимо Вас працювати у CRM-системах та використовувати популярні методології та інструменти проєктного менеджменту, такі як SCRUM та JIRA.

- Професійна команда: Ви станете частиною професійної та мотивованої команди з великим міжнародним досвідом і матимете можливість навчатися від найкращих спеціалістів.

 

Ми шукаємо творчого та відповідального спеціаліста з дизайну, який готовий приєднатися до нашої команди та взяти на себе важливу роль у підтримці проєктів організації “ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА”. Ви будете відповідати за створення візуального контенту, що забезпечує видимість наших проєктів, включаючи медіапокриття, брендування та розробку різноманітних візуальних матеріалів. Також Ви будете працювати над створенням контенту для соціальних мереж, просування активностей організації та дизайну для брендованої продукції.
 

Податись на вакансію можна за цим посиланням:
Вакансії від ХОМГО «ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА» (enlight.org.ua)


Обов’язки:

  • Створення візуального контенту для соціальних мереж, включаючи публікації, сторіс, обкладинки та інше.

  • Розробка візуального контенту для просування активностей організації, такі як банери, плакати та оголошення.

  • Розробка дизайнів для бренд-позиціювання організації та брендованої продукції.

  • Оформлення презентацій, звітів, сертифікатів та створення єдиного стилю для дизайнів формальної документації за запитом.

  • Співпраця з командою SMM, відеомейкером, комунікаційним менеджером та іншими співробітниками.

  • Активна участь та допомога у створенні відеоконтенту.

  • Участь у регулярних дзвінках команди для обговорення поточних задач та планування роботи.

  • Регулярне звітування про виконану роботу. Моніторинг результатів і оцінка ефективності створення матеріалів з метою удосконалення стратегій і покращення результатів.

  • Відстежування трендів і впровадження їх у роботу, розробка пропозицій щодо ідей та форматів, які можна адаптувати під теми організації.

  • Можливі додаткові завдання, такі як організація та контроль фото- та відеозйомок, створення презентацій та іншого креативного контенту за запитом команди організації.

  • Дотримання політик, правил і положень ХОМГО «ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА» та міжнародних донорів, кодексу поведінки та політики попередження сексуальної експлуатації та насильства ХОМГО «ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА».

Вимоги:

  • Наявність успішних робіт у дизайні. ОБОВ’ЯЗКОВО надішліть ПОРТФОЛІО разом з резюме.

  • Вільне володіння українською мовою без пунктуаційних та граматичних помилок.

  • Знання англійської мови буде перевагою.

  • Досвід роботи з Canva, Figma, Photoshop та Illustrator.

  • Комп’ютерні навички, включаючи MS Word, Excel, Power Point та інші пакети баз даних.

  • Досвід роботи з моушн-дизайном і анімаційним контентом буде перевагою.

  • Знання поточних трендів соціальних медіа, контенту та останніх найкращих практик роботи в дизайні.

  • Досвід роботи з громадськими організаціями у неприбутковій сфері та гуманітарними проєктами буде перевагою.

  • Позитивне та професійне ставлення до роботи.

  • Високий ступінь гнучкості та відмінна здатність організовувати роботу, дотримуватись термінів, розставляти пріоритети, координувати численні завдання та зберігати увагу до деталей.

  • Відмінні комунікативні навички, включаючи навички міжособистісного спілкування та усну та письмову комунікацію.

  • Досвід роботи з CRM-системами, такими як Jira, Trello або Asana, буде перевагою.
     

Податись на вакансію можна за цим посиланням:
Вакансії від ХОМГО «ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА» (enlight.org.ua)

 

Додаткові бонуси:

- Можливість пропонувати напрямки, на які ми можемо отримувати фінансування - ми вітаємо Ваше бажання розвиватися та приносити користь людям!

- Можливість навчитися писати гранти та координувати нові проєкти, у вільний від основних обов’язків час

- Ми маємо зв’язки з університетами та партнерами в Україні і за кордоном - Ви можете використовувати їх для власних професійних цілей

- Ви перші будете дізнаватися про можливості брати участь в освітніх проєктах та курсах із підвищення кваліфікації в Україні і за кордоном. Наприклад, один із наших ресурсів: Enlight Hub - міжнародні можливості і кар‘єра для молоді

 

Можемо покрити витрати на переїзд і проживання у локаціях проєкту.

Військовозобов’язаних НЕ бронюємо!

Щоб податися на вакансію, надсилайте резюме англійською мовою із фото, посиланнями на LinkedIn та інші соціальні мережі, а також — скан-копію диплому із ВНЗ про отриману Вами освіту.

В резюме ОБОВ’ЯЗКОВО вказати бажану заробітну плату при повній зайнятості та погодинну. Без цієї інформації резюме НЕ БУДУТЬ РОЗГЛЯДАТИСЯ.

ХОМГО “Освічена ініціатива” НЕ дискримінує під час відбору кандидатів за ознаками раси, кольору шкіри, релігії, статі, національного походження, політичної приналежності, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності, сімейного стану, інвалідності, генетичної інформації, віку, членства в організації працівників або за будь-якими іншими ознаками, що не пов’язані з професійними навичками.

З Вами зв’яжуться, якщо Ви будете запрошені на співбесіду.

 

Разом із резюме відправте, будь ласка, своє портфоліо.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.