bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Психолог / Фахівець з психосоціальної підтримки дітей та дорослих
13.10.2023

Харківська обласна молодіжна громадська організація «ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА»

Youth NGO helping Ukrainian families survive the war , заснована у 2008 році, реалізує освітні проєкти для молоді, вразливих соціальних груп населення та надає гуманітарну допомогу українцям на передовій. У 2023 році ми стали акредитованим партнером Офісу з координації гуманітарних справ ООН. Ми маємо широку присутність у різних областях України: Запоріжжя, Харків, Київ, Чернівці, Тернопіль та інші. Ми співпрацюємо з міжнародними організаціями та українськими бізнесами (мережею аптек АНЦ, NOVUS LLC, ActiveChat Inc., та ін.).

Що ми пропонуємо:

- Офіційна співпраця: Ми пропонуємо офіційну співпрацю на контрактній основі після успішного проходження випробувального терміну.

- Матеріально-технічне забезпечення: Ми технологічні, тому ми забезпечуємо доступ до сучасного програмного забезпечення та інфраструктури.

- Розвиток кар’єри: У Вас буде необмежена можливість розвивати свої навички та у майбутньому керувати своїми проєктами, що приносять користь суспільству.

- Висока заробітна плата: Ми пропонуємо конкурентну заробітну плату, що відповідає Вашим навичкам та досвіду.

- Міжнародні стандарти: У нас є можливість стати керівником за міжнародними стандартами. Ми навчимо Вас працювати у CRM-системах та використовувати популярні методології та інструменти проєктного менеджменту, такі як SCRUM та JIRA.

- Професійна команда: Ви станете частиною професійної та мотивованої команди з великим міжнародним досвідом і матимете можливість навчатися від найкращих спеціалістів.

 


Ми шукаємо кваліфікованого та відповідального психолога.Кандидат повинен мати досвід у проведенні психологічних консультацій як індивідуальних, так і сімейних, здатність розробляти тренінги та впроваджувати програми в галузі психології та пов’язаних сферах. Також важливо мати навички в роботі з різними віковими групами, з державними установами та здатність проводити різноманітні психологічні заходи, тренінги та сесії. Посада передбачає відрядження по області, швидкі короткотривалі переміщення між локаціями, тому наявність автомобіля буде плюсом. Наша організація працює за міжнародними гуманітарними стандартами, тому вимагаємо від психолога роботи відповідно до цих стандартів та надаємо можливості для навчання.
 

Податись на вакансію можна за цим посиланням:
Вакансії від ХОМГО «ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА» (enlight.org.ua)


Обов’язки:

  • Психолог. Проведення структурованих сесій з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки (ПЗПСП), групових та індивідуальних психологічних консультацій, тренінгів та інших заходів з ПЗПСП; проведення опитувань бенефіціарів на вході та виході за результатами ПЗПСП.

  • Навчання та професійний розвиток психологів місцевих ОГС для роботи з постраждалими від насильства, в тому числі через супервізію. Психологічне консультування з питань ГОН, а також для постраждалих від насильства та вразливих жінок і дівчат. Перенаправлення постраждалих від насильства до спеціалізованих служб. Проведення просвітницької роботи з протидії насильству на базі ОГС. Проведення тренінгів та інформаційно-просвітницьких сесій у навчальних закладах з метою підвищення обізнаності дітей, вчителів та персоналу. Проведення тренінгів та інформаційно-просвітницьких сесій для працівників державних та комунальних установ щодо особливостей роботи з особами, які пережили насильство. Зустрічі з представниками місцевих та державних органів влади щодо механізмів громадського моніторингу та соціальної підзвітності у сфері роботи з постраждалими від насильства та попередження гендерно-зумовленого насильства.

  • Проводити онлайн або офлайн індивідуальні/сімейні психологічні консультації, з дітьми та/або дорослими, для ВПО, місцевого населення та вразливих осіб.

  • Заповнювати стандартизовані звіти по кожному заходу та надавати якісний і детальний зворотній зв’язок щодо проведення занять та активностей (у письмовій формі). Заповнювати регулярні звіти про діяльність, узгоджені з супервайзером програми, зокрема щомісячні і за запитом. Надавати підтримку у моніторингу та оцінці, зокрема забезпечувати якісне управління даними щодо усіх заходів, включаючи достатню кількість якісних даних.

  • Розробляти або сприяти розробці програм та опитувальників, спрямованих на досягнення цілей організації в галузі психології або пов’язаних сферах діяльності. Визначати методики та інструменти для вимірювання ефективності розроблених програм та оцінки їх впливу на населення.

  • Створювати або сприяти створенню навчальних матеріалів, які відповідають програмам і можуть бути використані для тренінгів, занять, інформаційних сесій та інших форм групових чи індивідуальних активностей.

  • Планувати та проводити різноманітні заходи в напрямку психології та психосоціальної підтримки, для ВПО та місцевого населення, а саме: у форматі груп підтримки, занять з елементами творчості, сімейних заходів, занять для дітей, активних ігор, психоедукаційних сесій, заходів з метою соціальної згуртованості тощо, що відповідають культурним та віковим особливостям.

  • Сприяти або безпосередньо керувати впровадженням, а також проводити тренінги та сесії з підвищення обізнаності щодо доступності послуг у галузі психічного здоров’я, психосоціальної підтримки та захисту, протидії гендерно зумовленому насиллю та інших соціально важливих тем.

  • Регулярно відвідуючи громади, виявляти осіб із числа ВПО та місцевого населення, які потребують психосоціальної підтримки та які могли б взяти участь у структурованих за віком сесіях в місцевій громаді, зокрема шляхом регулярного відвідування колективних центрів та інші установ в громадах інтервенцій для оцінки потреб. Регулярний моніторинг потреб і запитів цільової аудиторії, для яких проводяться активності. Разом із координаторами, забезпечити максимальну участь у психосоціальних заходах проєкту усіх представників цільової аудиторії (Ваш гонорар буде залежати від досягнення запланованих показників участі).

  • Перенаправлення ВПО та місцевого населення до спеціалізованих психологічних служб та профільних організацій, зокрема постраждалих від гендерно-обумовленого насилля (ГОН), якщо необхідно. Відстежувати усі перенаправлення для забезпечення надання якісних спеціалізованих послуг.

  • Відповідати за реєстрацію усіх учасників активностей перед проведенням заходу в нашій системі, внесення ними усіх необхідних даних та збір їхніх документів, згідно із процедурами захисту персональних даних, та регулярний моніторинг їхніх потреб і запитів.

  • У співпраці з координатором проєкту, забезпечувати достатній запас відповідних віку матеріалів для проведення запланованих активностей, а саме — щотижня складати перелік та бюджет необхідних матеріально-технічних матеріалів для проведення усіх активностей.

  • Забезпечувати належне заповнення документів, у тому числі паперових файлів (клінічні оцінки, протоколів індивідуальних консультацій, опитування щодо результатів сесій та інше), а також щоб всі електронні та паперові файли відстежувалися, оновлювалися та безпечно зберігалися відповідно до належних практик захисту даних.

  • Регулярно збирати зворотній зв’язок у учасників усіх активностей та впевнитись, що коли «клієнт» матиме запит на новий захід або проблему, він звернеться до нас знову.

  • Розробляти форми зворотного зв’язку та форми оцінки задоволеністю заходами, згідно із найкращими галузевими стандартами моніторингу та оцінки. Надавати підтримку координаторам у моніторингу та оцінці, зокрема забезпечувати якісне управління даними щодо усіх активностей, включаючи достатню кількість якісних даних.

  • Готувати регулярні своєчасні письмові звіти про інтервенції та активності за затвердженою формою та планом (щоденні, щотижневі, щомісячні, щоквартальні та підсумкові).

  • Щодня відстежувати прогрес з досягнення поставлених цілей у межах проєкту та вносити відповідні показники в CRM-систему. Відстежувати та прогнозувати терміни виконання цілей у межах проєкту.

  • Готувати публічні освітні інформаційні матеріали в галузі психології або пов’язаних сферах діяльності за запитом координатора проєкту або спеціаліста з комунікацій.

  • Тісно співпрацювати з іншими спеціалістами проєкту, задля якнайбільш ефективного надання допомоги, зокрема: відвідувати внутрішні та зовнішні наради; представляти організацію на зустрічах з урядовими відомствами, установами ООН, неурядовими організаціями та громадськими організаціями; за запитом — вести протоколи цих зустрічей.

  • Регулярно брати участь у зустрічах із командою проєкту та звітувати щодо реалізації заходів в галузі психології або пов’язаних сферах діяльності проєкту, а також своєчасно виявляти проблеми і прогалини, що виникають у ході реалізації активностей, та пропонувати шляхи покращення та необхідні коригування

  • За запитом - готувати тематичні дослідження, щоб забезпечити розробку програм в галузі психології або пов’язаних сферах діяльності та стратегічні напрямки.

  • За запитом проєктного менеджера - сприяти розвитку спроможності нових співробітників та/або партнерів.

  • Дотримуватися правил і положень ХОМГО «ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА» та міжнародних донорів, кодексу поведінки та політики попередження сексуальної експлуатації та насильства ХОМГО «ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА».

 

Вимоги:

  • Диплом психолога - закінчена вища освіта у галузі психології, освіти, соціальної роботи або суміжних сфер. ДИПЛОМ ВІДПРАВИТИ ВІДРАЗУ З РЕЗЮМЕ.

  • Мова: вільне володіння українською мовою.

  • 2 і більше років підтвердженого досвіду роботи психологом та надання психологічних консультацій, досвід надання безпосередньої підтримки в кризовому консультуванні, супроводі, ППД.

  • Сильні аналітичні здібності та відмінні навички письмової комунікації.

  • Високий ступінь гнучкості та відмінна здатність організовувати роботу, дотримуватись термінів, зберігати самовладання, розставляти пріоритети в роботі під тиском, координувати численні завдання та зберігати увагу до деталей.

  • Позитивне та професійне ставлення, включаючи здатність добре працювати в команді.

  • Здатність обговорювати делікатні питання з повагою та співчуттям, включаючи здатність надавати базову першу психологічну допомогу.

  • Відмінні комунікативні навички, навички міжособистісного спілкування, усної та письмової комунікації.

  • Сильне почуття особистої чесності та розуміння конфіденційності та етики. Здатність зберігати конфіденційність і завжди приділяти першорядну увагу безпеці та гідності бенефіціарів.

  • Здатність працювати самостійно для новаторської розробки/впровадження тренінгів та діяльності з підвищення обізнаності, які допомагають збільшити участь громади.

  • Досвід роботи в гуманітарних надзвичайних умовах буде перевагою.

  • Володіння англійською мовою є плюсом.

  • Комп’ютерні навички (MS Word, Excel, Power Point, іншими пакетами баз даних); розширені навички роботи з MS Excel будуть плюсом.

  • Досвід роботи з СRM-системами Jira/Trello/Asana буде плюсом.
     

Податись на вакансію можна за цим посиланням:
Вакансії від ХОМГО «ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА» (enlight.org.ua)
 

Додаткові бонуси:

- Можливість пропонувати напрямки, на які ми можемо отримувати фінансування - ми вітаємо Ваше бажання розвиватися та приносити користь людям!

- Можливість навчитися писати гранти та координувати нові проєкти, у вільний від основних обов’язків час

- Ми маємо зв’язки з університетами та партнерами в Україні і за кордоном - Ви можете використовувати їх для власних професійних цілей

- Ви перші будете дізнаватися про можливості брати участь в освітніх проєктах та курсах із підвищення кваліфікації в Україні і за кордоном. Наприклад, один із наших ресурсів: Enlight Hub - міжнародні можливості і кар‘єра для молоді

 

Можемо покрити витрати на переїзд і проживання у локаціях проєкту.

Військовозобов’язаних НЕ бронюємо!

Щоб податися на вакансію, надсилайте резюме англійською мовою із фото, посиланнями на LinkedIn та інші соціальні мережі, а також — скан-копію диплому із ВНЗ про отриману Вами освіту.

В резюме ОБОВ’ЯЗКОВО вказати бажану заробітну плату при повній зайнятості та погодинну. Без цієї інформації резюме НЕ БУДУТЬ РОЗГЛЯДАТИСЯ.

ХОМГО “Освічена ініціатива” НЕ дискримінує під час відбору кандидатів за ознаками раси, кольору шкіри, релігії, статі, національного походження, політичної приналежності, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності, сімейного стану, інвалідності, генетичної інформації, віку, членства в організації працівників або за будь-якими іншими ознаками, що не пов’язані з професійними навичками.

З Вами зв’яжуться, якщо Ви будете запрошені на співбесіду.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.