bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс з відбору Консультанта з моніторингу та оцінки
11.10.2023

Всеукраїнська благодійна організація КОНВІКТУС УКРАЇНА (ВБО «КОНВІКТУС УКРАЇНА») оголошує конкурс з відбору Консультанта з моніторингу та оцінки на період жовтень-грудень 2023, в межах виконання проєкту «Розбудова системи кейс-менеджменту випадків ГЗН, підтримки та інформування у місцях компактного проживання ВПО у Чернівецькій громаді», який реалізується за угодою № 720BHA22GR00285 Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (СLEAR) від імені Агентство США з міжнародного розвитку (далі «USAID»).

Деталізація послуг:

Мінімальний термін надання послуг - 10 робочих днів. 2 дні - аналіз наявних процесів МіО Організації, 2 дні - проведення навчання співробітників Організації, 4 дні - робота над систематизацією наявних процедур та створення процедури МіО гуманітарних проєктів, 2 дні - експертна підтримка в оптимізації процесів та побудови нових.

Очікуваний об’єм послуг:

  1. Надання технічної та експертної підтримки у розробці системи МіО на рівні Організації. Проведення аналізу існуючих процесів, надання рекомендацій щодо їх покращення, спільно з працівниками відділу систематизація процесів в єдину систему, розподілення ролей у відділі, надання послуг з розробки процедури МІО на рівні Організації.
  2. Навчання працівників відділу МіО та менеджерів Організації щодо гуманітарних стандартів та МІО гуманітарних проєктів. Надання послуг розробки, створення процедури здійснення МІО гуманітарних проєктів. Надання технічної базової підтримки у впровадженні.

Кваліфікаційні вимоги до консультанта:

  • Не менше 3-х років практичного та ґрунтового досвіду роботи в МіО;
  • Досвід створення та впровадження процедур та політик МіО;
  • Досвід роботи саме з неприбутковими Організаціями в Україні;
  • Знання сфери благодійності та досвід роботи з проєктами міжнародної технічної допомоги.

Вимоги до особистих якостей кандидата:

  • Відмінне вміння налагодження комунікації з людьми;
  • Вміння ефективно працювати в команді;
  • Висока відповідальність, здатність до самоконтролю, вміння планувати свій час та діяльність.

Умови:

Форма взаємовідносин з організацією – договір надання послуг з ФОП.

  • З консультантом укладається договір про надання послуг. Умови оплати: пріоритетною є 100% післяплата впродовж 10-30 календарних днів після завершення надання послуг, але ви можете надати свої умови оплати за ці послуги.

Зацікавлених кандидатів просимо надіслати наступний пакет документів: 

  1. Резюме.
  2. Описовий план виконання послуг (довільна форма).
  3. Додаток 1 – «Кваліфікаційні вимоги» - підписаний та відсканований.
  4. Додаток 2 – «Дані щодо оплати послуг виконавця робіт/ надавача послуг» - підписаний та відсканований.
  5. Копії виписки з ЄДР та витягу з реєстру платників податку (для ФОП).
  6. Копія довідки з банку із рахунком IBAN.

Всі вказані документи надсилаються на електронну адресу організації [email protected] із позначкою «вакансія: Консультант з моніторингу та оцінки» до 12:00 18.10.2023 року.

У разі необхідності, питання надсилайте в письмовому вигляді на електронну адресу [email protected]

Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розгляду не підлягають.

Звертаємо вашу увагу: визначення переможця цієї процедури конкурсу відбудеться протягом 2 (двох) робочих днів після завершення дії оголошення.

Підписанням та поданням своєї пропозиції учасник погоджується з наступним:

  • учасник ознайомлений з даним оголошенням;
  • Організація не зобов’язана приймати найкращу за ціною пропозицію чи будь-яку з отриманих пропозицій. До моменту підписання договору про закупівлю Організація не несе жодних зобов’язань стосовно учасників закупівлі або потенційних учасників закупівлі;
  • Організація залишає за собою право відхилити комерційні та інші пропозиції всіх учасників процедури конкурсу;
  • участь у конкурсі пов’язаних осіб або ж змова учасників конкурсу забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати конкурсу  буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих Організації;
  • договір про надання послуг буде укладено після узгодження з донором та лише за умови наявності фінансування даних послуг;
  • цим ми підтверджуємо нашу юридичну, фінансову та іншу спроможність виконати умови конкурсу та даного оголошення, укласти відповідний договір та правдивість всіх відомостей, зазначених у конкурсній пропозиції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.