bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант-представник ІГС при наглядових радах закладів охорони здоров’я
10.10.2023

Благодійний фонд «Пацієнти України» шукає спеціалістів для надання послуг консультанта-представника інституту громадянського суспільства (ІГС) при наглядових радах закладів охорони здоров’я за проєктом «Покращення доступу до лікування під час війни. Забезпечення умов для всеосяжного та ефективного надання послуг з діагностики, лікування та медичного нагляду людей, які живуть з ВІЛ та іншими хронічними захворюваннями, під час війни та по її завершенню».

Області:

● Львівська область - 1 представник ІГС

● Житомирська область - 1 представник ІГС

● Закарпатська область -  1 представник ІГС

● Чернігівська область - 1 представник ІГС

● Київська область - 1 представник ІГС

Обов’язки:

●Участь у навчальних заходах про вимоги законодавства та порядку реалізації кожного етапу відбору та безпосередньо діяльності Наглядових рад (НР) при медзакладах України.

●Стимулювання власників медзакладів, керівників медзакладів ініціювати початок процесу формування наглядових рад, запуск роботи відбіркової комісії та безпосередньо діяльності наглядових рад при медзакладах України.

●Надання рекомендацій власникам

●Мобілізація пацієнтських та громадських сил на місцевому рівні під час реалізації процесу відбору до Наглядових рад та під час усієї діяльності НР з метою дотримання максимальної прозорості процесу та врахування інтересів громадськості.  

●Участь у конкурсі до відбіркової комісії для формування постійної Наглядової ради при медзакладах України в якості представника громадянського суспільства та для захисту прав пацієнтів на місцях.

●Участь в роботі комісії для відбору учасників наглядових рад

●Участь в постійній роботі наглядових рад у разі відбору представника інституту громадянського суспільства до НР

 

Вимоги до кандидатів:

●належність до інституту громадянського суспільства або пацієнтської спільноти, діяльність яких спрямована на захист прав у сфері охорони здоров’я або протидії корупції;

●повна вища освіта; перевагу матимуть кандидати із освітою у галузі «Охорона здоров’я», або «Управління та адміністрування», або «Публічне управління та адміністрування», або «Право», або «Соціальні та поведінкові науки», або «Міжнародні відносини»

●вільне володіння українською мовою;

●бажано - зареєстрований ФОП на 3 групі (КВЕД 70.21; 63.99).

Термін надання послуг: з 1 листопада по 31 грудня 2023 року. 

 

1) Резюме з вказанням очікуваного рівня винагороди, 2) заповнений додаток до оголошення та 3) короткий мотиваційний лист з вказанням належності до інституту громадянського суспільства приймаються на електронну адресу [email protected] до 24 жовтня 2023 року

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.