bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс з відбору виконавця послуг місцевого експерта з питань маркетингу в соціальних мережах
14.09.2023

Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» в рамках виконання грантової угоди з Радою Європи оголошує конкурс з відбору виконавця послуг місцевого експерта з питань маркетингу в соціальних мережах.

До участі у конкурсі запрошуються фізичні особи, фізичні особи-підприємці та юридичні особи, які мають необхідний досвід та право надавати відповідні послуги.

Коротко про проект:

Метою проекту є сприяння відкритим та інклюзивним підходам до місцевої політики для підвищення стійкості громад та посилення адвокаційної ролі та інституційної спроможності АМУ у захисті інтересів місцевого самоврядування.

Перелік послуг, що надаватимуться:

-розроблення програми тренінгів для співробітників Виконавчої дирекції та регіональних відділень АМУ щодо просування та покращення пізнаванності АМУ в засобах масової інформації та соціальних мережах (FB, Telegram тощо);

- проведення 2 тренінгів для співробітників Виконавчої дирекції та регіональних відділень АМУ щодо просування та покращення пізнаванності АМУ в засобах масової інформації та соціальних мережах (FB, Telegram тощо).

- розробка маркетингового плану просування та покращення пізнаванності АМУ в засобах масової інформації та соціальних мережах (FB, Telegram тощо).

Орієнтовна залученість у проекті – 20 днів.

Термін дії договору: вересень 2023 р. - квітень 2024 р.

Основні вимоги до потенційних постачальників:

-          наявність досвіду створення ефективного контенту в соціальних мережах для підвищення обізнаності, відвідуваності сайту організацій;

-          наявність досвіду співпраці з органами місцевого самоврядування та недержавними громадськими організаціями;

-          наявність досвіду організації та проведення тренінгів щодо просування та покращення пізнаваності організацій в засобах масової інформації та соціальних мережах.

 

Участь у тендері:

Для участі у конкурсі потенційні постачальники мають до 29 вересня 2023 року надіслати в АМУ: підписані скан-копії своїх пропозицій з усіма необхідними додатками на адресу ел. пошти  [email protected], або оригінал пропозиції за адресою вул. Січових Стрільців 73, 11 поверх, м. Київ, 04053 із зазначенням «Пропозиція_смм експерт_РЄ».

Пропозиція має містити:

  1. загальну інформацію про надавача послуг (для фізичних осіб/фізичних осіб-підприємців - резюме; для юридичних осіб – короткий опис діяльності компанії та резюме експерта, який буде залучений/на до виконання завдання, контактні дані);
  2. очікувану повну вартість послуг із надання послуг в гривнях (в т.ч. податки, та інші видатки згідно законодавства України). Загальна вартість має бути представлена як кількість необхідних днів для виконання усіх завдань помножена на вартість 1 дня).
  3. опис досвіду створення ефективного контенту в соціальних мережах для підвищення обізнаності, відвідуваності сайту організацій (надати опис робіт, посилання на сайти, фейсбук, тощо);
  4. опис досвіду проведення тренінгів щодо просування та покращення пізнаваності організацій  в засобах масової інформації та соціальних мережах (надати опис робіт);
  5. опис досвіду співпраці з органами місцевого самоврядування та громадськими організаціями (зазначити органи місцевого самоврядування з якими співпрацювали та форму співпраці, наприклад: консультації, надання рекомендацій з питань дотичних до завдання, тощо);
  6. короткий опис попереднього досвіду співпраці з АМУ, якщо є;
  7. перелік організацій та контактів осіб, з якими співпрацювали та які можуть надати рекомендації за запитом;
  8. копії Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та Свідоцтва платника ПДВ (при умові реєстрації платником ПДВ) або витягу з реєстру платників єдиного податку.

Організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджує відповідність окремих документів вимогам та умовам цього оголошення про тендер. Надаючи документи для участі в конкурсі за цим оголошенням, учасник цього конкурсу підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити їх тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників містять більш вигідні умови, що організатор тендеру не обмежені в прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш сприятливими для них умовами, і що організатор тендеру може вирішити не вибирати жодну тендерну пропозицію. 

Запитання щодо тендеру просимо направляти на письмово на адресу ел. пошти: [email protected] (зазначивши в темі повідомлення «Запитання_смм експерт_РЄ»).

Критерії відбору:

Заявка може одержати максимум 500 балів, з яких:

1. повна вартість робіт - 150 балів;

2. досвід створення ефективного контенту в соціальних мережах для підвищення обізнаності, відвідуваності сайту організацій – 150 балів;

3. досвід організації та проведення тренінгів щодо просування та покращення пізнаваності організацій в засобах масової інформації та соціальних мережах – 150 балів;

4. досвід співпраці з органами місцевого самоврядування, недержавними громадськими організаціями та АМУ – 50 балів.

Про результати проведення конкурсу організатор повідомляє переможця конкурсу електронною поштою не пізніше п’яти робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.