bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на залучення тренерів з метою проведення заходів у просторах дружніх до жінок
24.08.2023

Благодійна організація «Благодійний фонд Посмішка ЮА» за підтримки UNFPA в рамках проекту “Дружній до жінок та дівчат простір “Вільна”  оголошує конкурс  для залучення тренерів з метою проведення заходів у просторах

Тривалість проекту: 3 місяці 

Локація проторів: 1 простір у м.Полтава, 1 простір у м.Запоріжжя, 1 простір у м.Олександрія

Тренери працюватимуть у приміщенні просторів.

Безпечний простір для жінок та дівчат (WGSS) – це сучасний та зручний простір, в межах якого жінки та дівчата: почуватимуться спокійно і захищено, отримають позитивні емоції; займатимуться активностями, спрямованими на відновлення ресурсу і цікаве дозвілля у виключно жіночому колективі; отримають інформаційну підтримку щодо послуг і сервісів, пов’язаних з протидією гендерно зумовленому насильству (ГЗН).

Серед основних задач:

- проведення майстеркласів та мотиваційно-психологічних ігор.

Кого ми шукаємо:

 – фізичні особи підприємці та фізичні особи (ЦПХ), з наявністю сертифікатів або підтвердження кваліфікаії згідно послуг, що надаються. Досвід навчання (диплом/сертифікат про закінчення навчання, нагороди), посилання на сторінку у соцмережах. При необхідності закупівлі матеріалів, список з розрахунком вартості матеріалів або на одну людину, або на один захід.

Оплата послуг:

Послуги оплачуються після проведення заходу, за умови надання: договору, акту виконаних послуг, рахунку, описового звіту та фото підтвердження з проведеного заходу. списку учасників заходу.

Надсилайте свої комерційні пропозиції, реєстраційні документи: сканкопія паспорту та ідентифікаційного коду, довідка з банку про наявність рахунку на електрону адресу фонду [email protected] ЯКНАЙШВИДШЕ, але не пізніше 27 серпня 2023 року. В темі листа просимо зазначати: Комерційна пропозиція в рамках проекту «Вільна».  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.