bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерт/ка для підготовки дорожньої карти (довідника) соціальних послуг в Херсонській області
20.07.2023

Громадська організація “Білозерський центр регіонального розвитку” (смт Білозерка Херсонської області) оголошує конкурсний відбір виконавця/виконавиці робіт з підготовки дорожньої карти (довідника) соціальних послуг в Херсонській області, який буде виготовлено в рамках проєкту “Відновлення надання соціальних послуг у звільнених громадах Херсонської області”, що реалізується ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Очікується, що відібраний експерт-розробник довідника:

      здійснить пошук, збір, структурування й аналіз даних із відкритих джерел про діяльність інших служб, фондів, організацій у Херсонській області та Україні (для перенаправлення), до яких можна переадресувати громадян та звернутися за консультацією або допомогою у вирішенні різних питань, таких як:  пошук безвісти зниклих рідних та близьких, оформлення пільг для родин, які втратили годувальника, які загинули на війні, та ін.)

      на основі зібраних даних підготує довідник про діяльність соціальних служб, фондів, організацій у Херсонській області та Україні (для перенаправлення), до яких можна переадресувати громадян та звернутися за консультацією або допомогою у вирішенні різних питань, таких як:  пошук безвісти зниклих рідних та близьких, оформлення пільг для родин, які втратили годувальника, які загинули на війні, та ін.).

Результатом виконання робіт має стати текст довідника  (дорожня карта) соціальних послуг на Херсонщині.

Термін виконання робіт - 07 серпня - 27 серпня 2023 року. 

Вимоги до виконавців: Шукаємо фахівця/фахівчиню, що має досвід підготовки аналітичних документів, звітів, посібників, довідників у сфері соціальних послуг; працював/-ла у сфері соціальних послуг.

Постачальник послуг має бути ФОП на 3 групі (єдиний податок).

Для участі в тендері потрібно подати пакет документів: 

  1. Резюме, з посиланням на сторінку в соціальних мережах

  2. Витяг, виписку з ЄДРПОУ

  3. Витяг з реєстру платників єдиного податку 

  4. Цінова пропозиція

  5. Попередній зміст/бачення структури довідника (дорожньої карти).

Для участі у закупівлі постачальник має надіслати Громадській організації “Білозерський центр регіонального розвитку” до 31 липня 2023р. вищезазначені документи на ел. пошту [email protected] з темою листа “Тендер – дорожня карта соціальних послуг”, або листом на юридичну адресу : 75000, Херсонська область, Херсонський район, смт.Білозерка, вул.Свободи ,108. 

Результати відбору будуть повідомлені учасникам тендера не пізніше 04 серпня 2023р.

Контактна особа: Оксенюк Катерина, тел. 0950874860

Контакти

  • Контактна особа: Оксенюк Катерина
  • тел. 0950874860

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.