bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренери/тренерки для проведення тренінгу із цифрової грамотності для соціальних працівників
20.07.2023

Громадська організація “Білозерський центр регіонального розвитку” (смт.Білозерка Херсонської області) оголошує конкурсний відбір 2 (двох) тренерів/-ок для проведення дводенного тренінгу з цифрової грамотності для 20 соціальних працівників громад Херсонської області. Тренінг буде здійснюватися в рамках проєкту “Відновлення надання соціальних послуг у звільнених громадах Херсонської області”, що реалізується ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Мета тренінгу: надання теоретичних та практичних навичок роботи з сучасними гаджетами (планшетами) 20 соціальним робітникам з 5 громад для їх більш ефективної роботи з документацією - створення електронних версій актів обстеження, опрацювання фото та відео матеріалів, збереження та оновлення записів про клієнтів, тощо. 

Переважна більшість соціальних робітників - це люди віком 45+, які не мають навичок користування гаджетами та можуть мати певні труднощі у роботі з документами під час роботи. Завдяки отриманим знанням та навичкам роботи із сучасним програмним забезпеченням в хмарних сервісах вони зможуть стати більш мобільними - оформлення документів відразу після спілкування з клієнтом під час виїздів, більше не потрібно виконувати одну і ту ж роботу двічі, конвертуючи інформацію з блокнотів в електронний варіант. Вони також зможуть планувати свої завдання, розклади, зустрічі та події - використання календарних додатків, нагадування та інших інструментів для керування своїм часом та організації робочих процесів.

Дата проведення тренінгу – вересень 2023 року. 

Формат тренінгу - офлайн, 2 дні поспіль. 

Місце проведення - м.Миколаїв або інше місто, найближче до м.Херсон, яке буде найбільш прийнятним з міркувань безпеки та логістичної зручності для учасниць. 

Загальна кількість оплачуваних годин роботи тренерів  -  16 годин.

Максимальна вартість наданих послуг кожним тренером/тренеркою: 1000 грн/годину. 

Проживання та харчування тренерів оплачують організатори.

Вимоги до виконавців: Шукаємо фахівців, які мають досвід проведення тренінгів з цифрової грамотності, досвід роботи в ІТ-сфері.

Постачальники тренінгових послуг мають бути ФОП на 3 групі (єдиний податок).

Для участі в тендері потрібно подати пакет документів: 

  1. Резюме, з посиланням на сторінку в соціальних мережах

  2. Витяг, виписку з ЄДРПОУ

  3. Витяг з реєстру платників єдиного податку 

  4. Цінова пропозиція

  5. Орієнтовний план тренінгу 

Для участі у закупівлі постачальник має надіслати Громадській організації “Білозерський центр регіонального розвитку” до 14 серпня 2023р. вищезазначені документи на ел. пошту [email protected] з темою листа “Тендер – тренінг із цифрової грамотності”, або листом на юридичну адресу : 75000, Херсонська область, Херсонський район, смт.Білозерка, вул.Свободи ,108. 

Результати відбору будуть повідомлені учасникам тендера не пізніше 21 серпня 2023р.

Контактна особа: Оксенюк Катерина, тел. 0950874860 

Контакти

  • Контактна особа: Оксенюк Катерина
  • тел. 0950874860

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.