bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

FREE ZONE шукає тренера для навчання засуджених професії кухарів
02.03.2023

FREE ZONE шукає тренера для проведення курсів професійного навчання «Кухар – 3 розряд» для засуджених працівників харчоблоку у проєкт «Оцінка потреб та реалізація інноваційних освітніх програм для засуджених 2.0».

Завдання тренера включатимуть: 

  1. Проведення 84 теоретичних занять (тривалість кожного не менше 40 хв) за курсом професійного навчання засуджених за спеціальністю «Кухар – 3 розряд» у ДУ «Городищенська ВК №96».
  2. Проведення 14 практичних занять (тривалість кожного не менше 2,5 год.) за курсом професійного навчання засуджених за спеціальністю «Кухар – 3 розряд» у ДУ «Городищенська ВК №96».
  3. Організація та проведення кваліфікаційних іспитів для групи із 20 засуджених.

Програма навчання має передбачати проведення занять як у офлайн-, так і у онлайн-форматі та враховувати специфіку роботи пенітенціарних установ, як режимних обʼєктів. 

Резюме (із зазначенням інформації про наявність досвіду проведення інформаційно-освітніх та навчальних заходів для засуджених) та цінові пропозиції (із інформацією про загальну вартість курсу навчання у гривнях) просимо надсилати на пошту [email protected] з поміткою у темі листа «DVV_тренер» до 8 березня 2023 року, реєстрація документів завершується о 17:00.

Термін виконання робіт:

березень – червень 2023.

Відбір консультанта відбувається за підтримки DVV International Ukraine та сприяння Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини у партнерстві з благодійною організацією «FREE ZONE».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.