bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант/ка з питань технічного супроводу сайту
24.02.2023

Замовник послуг: БО «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу» в рамках проекту «ACCESS Pro: Доступ спільнот до послуг з догляду та лікування ВІЛ через сучасні інформаційні системи та кращий зв’язок з послугами, в рамках програми PEPFAR» за 100% фінансування проекту Федеральним агентством «Центри з контролю та профілактики захворювань США» (CDC) в рамках Надзвичайного плану президента США подолання ВІЛ/СНІДу (PEPFAR)» в рамках виконання умов договору про надання субгранту між БО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» та Замовником  № 001-CDC-22 від 03.10.2022 року.

 

  1. 1.            Умови надання послуг та здійснення оплати:

1.1.        Оплата послуг, зазначених в цьому оголошенні, здійснюється на основі Договору про надання послуг.

1.2.        Вартість послуг, обумовлених Договором, визначається із часу, необхідного для надання послуг, і вартості години.

1.3.        Надання послуг здійснюється за місцем перебування надавача послуг.

1.4.        Надавач послуг надає послуги на власний ризик, не підпорядковується правилам внутрішнього трудового розпорядку, а самостійно на власний розсуд надає замовлені послуги, для чого використовує власні засоби та матеріали.

1.5.        За умовами Договору надавач послуг зобов’язується надати Замовнику Послуги на основі Технічного завдання (описаного нижче в оголошенні).

1.6.        Підтвердженням фактичного надання і отримання послуг є оформлений Акт про надані послуги. Оплата послуг здійснюється за безготівковим розрахунком після їх надання та прийняття у повному обсязі та підписання Акту про надання послуг.

2.            Планується підтримання пропозицій в кількості 1 (одного) надавача послуг. Обов’язковою умовою конкурсу є наявність ФОП 3-ї групи ЄП, який не перебуває в стані припинення з відповідним КВЕД, зокрема: 62.02 Консультування з питань інформатизації або 63.12 Веб-портали або 62.01 Комп’ютерне програмування або 63.11 Оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов’язана з ними діяльність (або інший релевантний послугам КВЕД).

3.            Термін надання послуг:

березень 2023 – вересень 2023.

Технічне завдання та квалфікаційні вимоги знаходяться в додатку до цього оголошення.

4. Перелік документів, які необхідно подати:

4.1.        Заповнений, підписаний та відсканований Додаток №1 до оголошення (пропозиція по оплаті послуг грн. за годину консультування та відповідність кваліфікації).

4.2.        Заповнена, підписана та відсканована інформація щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (форма: Додаток 2 додається до оголошення).

4.3.        Усі документи, які вимагаються Додатком до оголошення (зокрема резюме та сертифікати).

4.4.        Для фізичних осіб підприємців необхідно, до перелічених вище документів, надати скан-копію Свідоцтва про державну реєстрацію або Виписки з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, а також скан-копію витягу з ЄДР, датовану не пізніше 2015 роком.

Зверніть увагу: Документи, які передбачають підпис учасника конкурсу, мають бути підписані та надіслані скан-копії.

 Особливі умови:

1.        Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected] з поміткою в темі листа «Консультант з питань технічного супроводу сайту www.helpme.com.ua».

2.        Термін подання документів: до 02 березня 2023 року, реєстрація документів завершується о 13.00. Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

За додатковою інформацією звертатися в БО «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДУ» контактний е-mail: [email protected].

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.