bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Психолог/иня-консультант/ка на Гарячу лінію з питань туберкульозу
14.02.2023

Замовник послуг: БО «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу» в рамках проєкту «Загальнонаціональна гаряча лінія з питань туберкульозу та ВІЛ/СНІД» в рамках виконання умов Угоди № 058-GF-23 від 02.01.2023 року про надання гранту за фінансової підтримки БО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» за кошти Глобального Фонду по боротьбі з ВІЛ/СНІДом, туберкульозом та малярією.

1.            Умови надання послуг та здійснення оплати:

1.1.        Оплата послуг, зазначених в цьому оголошенні, здійснюється на основі Договору про надання послуг.

1.2.        Вартість послуг, обумовлених Договором, визначається із часу, необхідного для надання послуг, і вартості години. Розрахунок вартості послуг наступний: Вартість години помноженої на кількість годин за одну зміну (зміна – 10 годин) помноженої на кількість змін за період.

1.3.        Мінімальна, гарантована кількість змін в місяць, передбачена на одного надавача послуг – 3 зміни (3*10 год=30 годин). Максимальна кількість змін в місяць, передбачена на одного надавача послуг – 6 змін (6*10 год=60 годин). Зміна починається о 08:00 та завершується 18:00.

1.4.        На період встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 та у зв’язку з військовим станом в Україні консультування здійснюється за місцем перебування надавача послуг (територіально, бажано м. Київ та Київська область).

1.5.        Надавач послуг надає послуги на власний ризик, не підпорядковується правилам внутрішнього трудового розпорядку, а самостійно на власний розсуд надає замовлені послуги, для чого використовує власні засоби та матеріали.

1.6.        За умовами Договору надавач послуг зобов’язується надати Замовнику Послуги на основі Технічного завдання (описаного нижче в оголошенні).

1.7.        Підтвердженням фактичного надання і отримання послуг є оформлений Акт про надані послуги. Оплата послуг здійснюється за безготівковим розрахунком після їх надання та прийняття у повному обсязі та підписання Акту про надання послуг.

 2.            Кількість потенційних надавачів послуг в рамках конкурсу: Планується підтримання пропозицій в кількості мінімум 2 максимум 4 надавачі послуг.


Кваліфікаційні вимоги, технічне завдання та критерії оцінки знаходяться в розгорнутому оголошенні.

3.Перелік документів, які необхідно подати:

3.1.        Заповнений, підписаний та відсканований Додаток №1 до оголошення (пропозиція по оплаті послуг грн. за годину консультування та відповідність кваліфікації).

3.2.       Заповнена, підписана та відсканована інформація щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (форма: Додаток 2 додається до оголошення).

3.3. Заповнений, підписаний та відсканований Додаток 03_Лист повідомлення щодо зайнятості в проектах міжнародної фінансово-технічної допомоги.

3.4.        Усі документи, які вимагаються Додатком до оголошення (зокрема резюме та сертифікати).

Зверніть увагу: Документи, які передбачають підпис учасника конкурсу, мають бути підписані та надіслані скан-копії.

Особливі умови:

1. Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected] з поміткою в темі листа «Психолог-консультант з питань туберкульозу».

2.Термін подання документів: до 21 лютого 2023 року, реєстрація документів завершується о 15.00. Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.
 

 За додатковою інформацією звертатися в БО «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДУ» до менеджера у соціальній сфері Міненко Тетяни Вікторівни, е-mail: common@saapf.kiev.ua.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.