bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Від слів до дій: PRO Women UA шукає менторів для онлайн-практикуму
06.02.2023

Минулого місяця ми, ГО PRO Women UA, запустили онлайн-лекторій «Від слів до дій», який отримав більший фітбек, ніж ми навіть ставили собі в план. Головне, що вимірюємо зараз — такий формат допомагає жінкам бути впевненими у своїх діях, думках та розуміннях роботи над розбудовою власного бізнесу зараз тут, в Україні, систематизувати власні знання та внести правки в діючі проєкти, знайти партнерів для реалізації ідей й підсилення існуючих.

Наша команда розуміє, що саме на збільшенні підприємницької діяльності серед українських жінок, ефективному використанні ресурсів триматиметься наша економіка найближчим часом. Відповідно, мусимо підтримувати одна одну, аби країна виграла в цілому.

Ми оголошуємо набір в групу менторок для програми за такими напрямками:

На практикумі розберемо наступні теми:
- тримай удар: як сприймати проблеми та виклики адекватно (психологічний аспект);
- креативність як спосіб реагування на виклики сьогодення (маркетинг та продажі);
- сила спільнот: розвиток бізнесу, як ком’юніті (партнер-менеджмент, бізнес-моделювання);
- бізнес-моделювання: як обрати бізнес-модель, якщо навколо все летить до біса (стратегування, бізнес-моделювання).

Програма відбуватиметься онлайн 4 дні поспіль в прямих ефірах. Тривалість ефіру - до 40 хвилин у форматі кейс-стаді. Менторок ми зберемо разом перед початком програми на вступному вебінарі та розберемо методологічну частину.

Програма практикуму — pro bono ініціатива (безкоштовна як для менторок, так і для учасниць).

Менторки матимуть змогу поділитися власним досвідом з тими дівчатами нашої спільноти, які тільки починають свій шлях, побачити, як інші втілюють у практику їх поради й масштабують власні проєкти, розвивають разом економіку нашої країни.

Дедлайн подачі заявки на менторство — 13 лютого. 24:00. Вступний семінар для менторок — 16 лютого (час уточнюється). Старт програми та тривалість: 20-23.02.23.

Відео з цього етапу програми ми не відкриватимемо, менторки та учасниці матимуть до нього доступ до кінця березня 2023 року.

Реєстрація: https://docs.google.com/forms/u/0/d/1Wh-kcbmbqVsz5IGgLMSU14UZp4kNKoX5RMzj0uPgzbM/viewform?edit_requested=true

Контакти

  • https://www.instagram.com/p/CoO9LkTMY8r/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.