bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Супервізор/ка на Гарячу лінію з питань ВІЛ/СНІД та туберкульозу
31.01.2023

Замовник послуг: БО «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу» в рамках проєкту «Загальнонаціональна гаряча лінія з питань туберкульозу та ВІЛ/СНІД» в рамках виконання умов Угоди № 058-GF-23 від 02.01.2023 року про надання гранту за фінансової підтримки БО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» за кошти Глобального Фонду по боротьбі з ВІЛ/СНІДом, туберкульозом та малярією.

  1. Умови надання послуг та здійснення оплати:
    • Оплата послуг, зазначених в цьому оголошенні, здійснюється на основі Договору про надання послуг.
    • Вартість послуг, обумовлених Договором, визначається із часу, необхідного для надання послуг, і вартості однієї години.
    • Консультування здійснюється за місцем перебування надавача послуг (територіально, бажано м. Київ та Київська область).
    • Надавач послуг надає послуги на власний ризик, не підпорядковується правилам внутрішнього трудового розпорядку, а самостійно на власний розсуд надає замовлені послуги, для чого використовує власні засоби та матеріали.
    • За умовами Договору надавач послуг зобов’язується надати Замовнику Послуги на основі Технічного завдання (описаного нижче в оголошенні).
    • Підтвердженням фактичного надання і отримання послуг є оформлений Акт про надані послуги. Оплата послуг здійснюється за безготівковим розрахунком після їх надання та прийняття у повному обсязі та підписання Акту про надання послуг.
  2. Кількість потенційних надавачів послуг в рамках конкурсу:

Планується підтримання пропозицій в кількості 1 (одного) надавача послуг. Обов’язковою умовою конкурсу є наявність ФОП 3-ї групи ЄП, який не перебуває в стані припинення з відповідним КВЕД 86.90 Інша діяльність у сфері охорони здоров’я (або інший релевантний послугам КВЕД), або можливість оперативного оформлення відповідного ФОП.

  1. Термін надання послуг:

лютий 2023 – грудень 2023.

  1. Кваліфікаційні вимоги, технічне завдання та критерії оцінки знаходяться в розгорнутому оголошенні.
  2. Перелік документів, які необхідно подати:
    • Заповнена, підписана та відсканована інформація щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (форма: Додаток 2 додається до оголошення).
    • Заповнений, підписаний та відсканований Додаток №1 до оголошення (пропозиція по оплаті послуг (грн. за годину консультування).
    • Заповнений, підписаний та відсканований Додаток 03_Лист повідомлення щодо зайнятості в проектах міжнародної фінансово-технічної допомоги.
    • Усі документи, які вимагаються Додатком до оголошення (зокрема резюме та сертифікати).
    • Для фізичних осіб підприємців необхідно, до перелічених вище документів, надати скан-копію Свідоцтва про державну реєстрацію або Виписки з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, а також скан-копію витягу з ЄДР, датовану не пізніше 2015 роком.

      Зверніть увагу: Документи, які передбачають підпис учасника конкурсу, мають бути підписані та надіслані скан-копії.

      Особливі умови:

      • Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected] з поміткою в темі листа «Консультант з питань супервізії».
      • Термін подання документів: до 07 лютого 2023 року, реєстрація документів завершується о 12:00. Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

         За додатковою інформацією звертатися в БО «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДУ» контактний е-mail: common@saapf.kiev.ua.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.