bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до роботи психологів (психотерапевтів)
26.01.2023

Дата  26.01.2023                                                                             м. Дніпро

 

ТЕНДЕРНЕ ЗАПРОШЕННЯ

 

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ПОМАГАЄМ» в межах програми «МИ ПОРУЧ» проєкту «ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА», за підтримки за підтримки Німецького Товариства міжнародного співробітництва «GIZ» запрошує до участі в тендері психологів (психотерапевтів) на проведення групових та індивідуальних сесій для населення, що постраждало від війни, загальний опис робіт  вказаний у специфікаціях тендерного запрошення (Додаток №1-5).

 

 

Опис \ виконання

1

Загальна інформація:

Реалізація проекту «ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА»

2

Мета та предмет робіт:

ЛОТ 1 - Проведення груп психологічної взаємопідтримки для населення, що постраждало від війни, у тому числі ВПО;

ЛОТ 2 - Проведення індивідуальної роботи психолога (психотерапевта) з дорослими та, за потреби, з їхніми родинами;

Шукаються експерти за такими напрямками:

1.Сімейний психолог, психолог по роботі з родинами, в яких є діти з інвалідністю та психолог по роботі з військовослужбовцями;

2. психолог по роботі з підлітками та психолог по роботі з дітьми

3. психолог по роботі з прийомними дітьми та психолог по роботі з прийомними батьками

ЛОТ 3 - Проведення групи психологічної взаємопідтримки для волонтерів Дніпропетровської області;

ЛОТ 4 - Проведення навчально-підтримуючих груп для членів родин військовослужбовців;

ЛОТ 5 - Проведення тренінгів на тему вигорання та стресостійкості для волонтерів Дніпропетровської області.

3

Термін подачі пропозиції:

До 01.02.2023 включно до 17.00 год.

 

4

Загальний опис робіт:

Додаток № 1-5 до запрошення для заповнення учасником торгів 

5

Умови та терміни виконання групових та індивідуальних сесій:

До участі у тендері запрошуються фізичні особи-підприємці, які мають досвід роботи у відповідній сфері, мають відповідні КВЕД для здійснення зазначених робіт; мають можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом.

Замовник планує замовити послуги психологів (психотерапевтів): кваліфікованих спеціалістів, які мають досвід практичної роботи від 5 років, у тому числі з травмами війни та насильства, мають повну або базову вищу освіту (ступінь бакалавр, спеціаліст, магістр) та обов’язково мають дипломи,свідоцтва,довідки про закінчення спеціалізованих курсів допомоги ВПО, родинам з прийомними дітьми, прийомним батькам, родинам з підлітками, родинам з дітьми, родинам, в яких є діти з інвалідністю та сімейного психолога.

 

У рамках проєкту плануються наступні заходи:

1.Проведення груп психологічної взаємопідтримки для населення, що постраждало від війни, у тому числі ВПО (2 експерти, які проводять 6 груп 1 раз на тиждень до 15 учасників в групі протягом 16-ти тижнів  - загалом 48 сесій);

2. Проведення індивідуальної роботи психолога (психотерапевта) з дорослими та, за потреби, з їхніми родинами;

Експерти за такими напрямками:

-Сімейний психолог, психолог по роботі з родинами, в яких є діти з інвалідністю, психолог по роботі з військовослужбовцями (144 сесії протягом 4-х місяців 1 експерт, в середньому по 36 сесій за місяць);

-психолог по роботі з підлітками та психолог по роботі з дітьми (144 сесії протягом 4-х місяців 1 експерт, в середньому по 36 сесій за місяць);

-психолог по роботі з прийомними дітьми та психолог по роботі з прийомними батьками (144 сесії протягом 4-х місяців 1 експерт, в середньому по 36 сесій за місяць);

3. Проведення групи психологічної взаємопідтримки для волонтерів Дніпропетровської області (3 групи до 15 учасників по 8 сесій на групу – всього 24 сесії протягом 4-х місяців);

4. Проведення навчально-підтримуючих груп для членів родин військовослужбовців (3групи до 15-ти учасників тривалістю по 2 години по 8 сесій на групу – загалом 24 сесії протягом 4-х місяців );

5. Проведення тренінгів на тему вигорання та стресостійкості для волонтерів Дніпропетровської області (2 дводенні заходи для 15 учасників).

 

Очікується, що проведення індивідуальних сесій буде проходити у офлайн або онлайн форматі. Групові сесії будуть проходити офлайн.

Площа приміщення надавача послуг має бути у розрахунку 3кв.м на 1 людину (очікується, що групи будуть до 15 чоловік). Експерт повинен надати підтверджуючу документацію щодо площі кабінету, його фото та фото санвузла до якого має буди вільний доступ учасників сесій.

 

Експерти мають вести облік відвідування учасників заходів та надавати загальну інформацію щодо заходів, яка не порушує конфіденційність, для звітності перед партнерами проєкту.

При проведені офлайн сесій, експерт має робити фотозйомку учасників (мінімум 5 фото, допускається  фото без обличчя учасника) та обов’язково веде відомості з підписом учасника сесії, його номером телефону,паспортними даними та ІПН.

При онлайн сесіях для звітів також необхідно надати скріни екрану з  розбірливим зображенням учасника і  чітким та читабельним ПІБ учасника сесії (ПІБ відповідає відомості).

Замовник залишає за собою право з метою перевірки у вибірковій формі здійснювати контрольні обдзвони учасників або відвідати групову сесію.

 

Бажано, щоб експерт приймав участь у залучені учасників групових та індивідуальних сесій та надав інформацію, якими засобами він може це робити.

 

Один експерт може бути задіяним в кількох видах заходів.

 

Замовник залишає за собою право змінити адресу  проведення, кількість та тривалість сесій, як в бік збільшення, так і в бік зменшення.

6

Відхилення пропозиції:

Замовник залишає за собою право відхилити будь-які чи всі заявки, якщо постачальник послуг не відповідає описаним вимогам, якщо Замовника не влаштовує ціна на послуги або є сумніви у репутації спеціаліста тощо. Замовник має право  вносити зміни у заявки до підписання контракту.

 

7

Супроводжувальні документи, кваліфікація та досвід психологів (психотерапевтів):

Потенційні постачальники послуг повинні подати письмову пропозицію на e-mail:[email protected]до зазначеного вище терміну для повного розгляду. У всіх заявках повинна бути вказана кваліфікація учасника/ці, що підтверджує здатність виконувати обов‘язки, зазначені в оголошенні.

Для того щоб бути допущеним до участі в тендері, пропозиція повинна містити:

1. Резюме українською мовою.

2. ПІБ підписанта договору, реєстраційну та податкову документацію.

3. Детальну фінансову пропозицію щодо всіх витрат, пов’язаних з послугами в погодинному еквіваленті.

4.Надати усі наявні дипломи, сертифікати та довідки, які підтверджують кваліфікацію постачальника послуг.

5. Інформацію щодо можливості проведення сесій з учасниками офлайн у власному чи самостійно орендованому приміщенні у м.Дніпро (надається підтверджуюча документація щодо площі кабінету, його фото та фото санвузла до якого має бути вільний доступ учасників сесій.

Замовник оцінюватиме пропозиції, виходячи з того, чи відповідає постачальник послуг описаним вимогам, виходячи зі співвідношення ціни та якості, досвіду, репутації, вартості, характеристикам приміщення для занять.

8

Терміни подачі заявки та термін виконання робіт:

Заявки просимо надсилати до 01 лютого 2023. Раннє подання заявок заохочується. Очікується, що договір буде діяти з 05 лютого 2023 до 15 червня 2023 року. Графік виконання роботи за Угодою буде обговорено та остаточно узгоджено з переможцем торгів. Замовник залишає за собою право зв’язатись із тими, хто подав заявки, для отримання додаткової інформації та роз’яснень щодо заявок після дедлайну.

 

9

Умови та спосіб оплати, порядок ціноутворення:

- На підставі укладеного договору по безготівковому рахунку та виставленому рахунку після завершення календарного місяця та сдачі фотозвітів та заповнених відомостей.

Всі звіти подаються з 01 по 05 число місяця наступного за звітним на гугл-диск замовника. Паперові оригінали відомостей, що підписуються отримувачами допомоги, доставляються за рахунок постачальника послуг  в офіс замовника за адресою вул. Троїцька 3а.

Замовник сплачує Постачальнику послуг після завершення перевірки усіх звітів. Якщо звіти не здані в повному обсязі або здані з порушенням термінів, то оплата не здійснюється.
Для проведення заходів передбачено надання канцелярських засобів для учасників за потребою та продуктів і напоїв для кава-брейків (тільки для групових офлайн сесій) .

Запропонована ціна на послуги є незмінною  до кінця  запланованих заходів.

10

Порядок подання  пропозиції:

 

- надіслати заповнений Додаток №1-5, відсканований, з підписом/печаткою Постачальника послуг;

-  копія свідоцтва про державну реєстрацію, якщо постачальником являється фізична особа-підприємець;

-   копія документу про статус платника податків, якщо постачальником являється фізична особа-підприємець;

- надати резюме українською мовою;

- надати усі наявні дипломи, сертифікаті, свідоцтва.

11

Місце та термін надання  цінових пропозицій:

Цінові пропозиції приймаються до 01.02.2023 р до 17.00 год.

 

Цінові пропозиції надсилати на e-mail: [email protected]

 

Контактна особа для уточнення інформації щодо підготовки тендерної пропозиції – 0993203470 Ілюхіна Вероніка

13

Критерії вибору виконавця:

  • найвигідніша запропонована цінова пропозиція;
  • повнота та якість поданої заявки;
  • наданий повний пакет документів;
  • заявка відповідає усім Інструкціям, Умовам і положенням, наведеним у Тендері

14

Додаткова інформація:

Замовник залишає за собою право вести переговори щодо умов замовлення  з Виконавцем. Організатор не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником, якщо будь-яка інформація про учасника  повідомлена неправильно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації.

У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення умов запиту, та/або питань, не врегульованих умовами запиту, остаточне рішення приймається Організатором. Рішення Організатора є остаточним.

15

Контактна інформація

 Ілюхіна Вероніка 0993203470

e-mail:  [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.