bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Професійні дизайнерські послуги
28.11.2022

   Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує тендер за процедурою «Відкриті торги з попередньою кваліфікацією» на закупівлю ДК 021:2015: 79930000-2 - Професійні дизайнерські послуги (Послуги із розробки торгівельної марки (логотипу), брендбуку та логобуків для мережі Центрів контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України),в рамках реалізації програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

    Характеристика предмету закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 2 «Технічна специфікація».

  Кінцевий термін подання тендерних пропозицій:  «02» грудня 2022 року до 13:00 (включно) за київським часом.

  Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

 Очікувана вартість закупівлі: 663 000,00 грн.

  Строк дії тендерної пропозиції: тендерна пропозиція повинна бути дійсна протягом 90 (дев’яносто) календарних днів.

  Строк надання послуг: з дати підписання договору – до 29.12.2022 року.

  Контактні дані для подачі тендерної документації: тендерні пропозиції повинні надсилатись (або надаватись особисто) у окремих запечатаних конвертах звичайною чи кур’єрською поштою на адресу:  04071, Україна, м. Київ, вул. Ярославська, 41,  до уваги головного фахівця відділу закупівель та постачань Клєвцової Вікторії, тел.: (044) 482-46-15.

  Місце, час та дата відкриття конвертів з тендерними пропозиціями:

  • Публічне розкриття конвертів тендерної пропозиції з інформацією та документами, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям, та інформацією і документами, що містять технічний опис предмета закупівлі (технічна пропозиція) відбудеться «02» грудня 2022 року о 14:00 за київським часом, за адресою: 04071, Україна, м. Київ, вул. Ярославська, 41.
  • Публічне розкриття тендерних пропозицій із зазначенням ціни та показників інших критерії оцінки (цінова пропозиція), які допущено до участі в другому етапі відкритих торгів відбудеться «08» грудня 2022 року о 14:00 за київським часом, за адресою: 04071, Україна, м. Київ, вул. Ярославська, 41.

 Організаційні вимоги:

  • Юридична особа або Фізична особа-підприємець за законодавством України.
  • Оплата здійснюється виключно без ПДВ.
  • Умови оплати: за фактом надання послуг (післяплата) протягом 5 (п’ять) робочих днів на підставі актів надання послуг.
  • Відповідність кваліфікаційним критеріям, визначеним в Додаток № 1 «Інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним критеріям».

 Кваліфікаційні критерії:

Учасник повинен відповідати кваліфікаційним критеріям, визначеним в Додатку № 1 «Інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним критеріям», серед яких: надання концепції торговельної марки (логотипу), який асоціюється із здоров’ям населення, протиепідемічним напрямом роботи; підкреслює важливість центрів контролю та профілактики хвороб.

У випадку не надання документів на підтвердження відповідності Учасника кваліфікаційним критеріям, тендерна пропозиція такого Учасника не допускається до участі в другому етапі відкритих торгів та буде відхилена.

 Критерії оцінки тендерних пропозицій:

На першому етапі Замовник буде оцінювати відповідність Учасника кваліфікаційним критеріям, в тому числі відповідність технічної пропозиції Учасника концептуальним рішенням та технічним умовам Замовника.

Після розгляду тендерної пропозиції на першому етапі тендерний комітет приймає рішення щодо переліку учасників, яких допущено до участі в другому етапі відкритих торгів.

На другому етапі Замовник буде оцінювати тендерні пропозиція за ціновим критерієм.

 Тендерна пропозиція обов’язково має включати в себе:

1)   Технічну пропозицію:

-       підготовлена учасником презентація в форматі PDF з такими напрацюваннями:

  • розробка попередньої концепції торгівельної марки (логотипу) англійською та українською мовами (графічний елемент та шрифтове рішення) на прикладі Харківського обласного Центру контролю та профілактики хвороб. Назва: українською — Харківський обласний Центр контролю та профілактики хвороб; англійською — KHARKIV REGION CENTER FOR DISEASES CONTROL AND PREVENTION; торгівельної марки (логотип) має асоціюватися зі здоров’ям населення, протиепідемічним напрямом роботи та показати важливість цих установ (детальніше про Центри контролю та профілактики хвороб: https://bit.ly/3EmryKc).
  • коротка аргументація запропонованого торговельної марки (логотипу): захист ідеї;
  • розробка кольорового рішення торговельної марки (логотипу);
  • показати як торговельна марка (логотип)  виглядатиме на аватарці та обкладинці в Facebook,Youtube оформлення сайту, нанесення на сувенірну продукцію;

-       документи, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям та передбачені Додатком № 1 «Інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним критеріям»;

-       підписаний Додаток № 2«Технічна специфікація»;

-       заповнений та підписаний Додаток № 4 «Декларація конфлікту інтересів учасника тендерної процедури»;

-       іншу інформацію і документами, що містять технічний опис предмета закупівлі та які учасник вважає за необхідне подати.

 

2)   Цінову пропозицію:

-       заповнений та підписаний Додаток № 3 «Форма цінової пропозиції».

   Посадові особи Замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками закупівлі: додаткову інформацію можна отримати у головного фахівця відділу закупівель та постачань Клєвцової Вікторії, за телефоном:  (044) 334-53-16, е-mail: [email protected].

Контакти

  • Клєвцова Вікторія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.