bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Старший експерт з права (Європейська інтеграція - політика щодо інтелектуальної власності)
28.11.2022

Офіс реформ Кабінету Міністрів України – це консультативно-дорадчий орган, що допомагає Уряду України у розробці та втіленні пріоритетних для країни реформ. Використовуючи міжнародну експертизу та широкий галузевий досвід наших фахівців, Офіс надає комплексну підтримку Кабінету Міністрів, супроводжуючи реформи від аналізу проблеми і розробки ідеї та механізму її впровадження до моніторингу ефективності та комунікації змін.

Ми шукаємо 5 висококваліфікованих фахівців на наступні посади:

  • Старший експерт з права (Європейська інтеграція - вільний рух товарів)
  • Старший експерт з права (Європейська інтеграція - політика щодо інтелектуальної власності)
  • Старший експерт з права (Європейська інтеграція - аграрна та земельна політика)
  • Старший експерт з права (Європейська інтеграція - політика щодо довкілля та змін клімату)
  • Старший експерт з права (Європейська інтеграція - зовнішня, безпекова та оборонна політика)

Вказані фахівці забезпечуватимуть надання адресної технічної підтримки Секретаріату Кабінету Міністрів України та визначеним міністерствам і відомствам.

Співробітники Офісу реформ працюватимуть за консультаційними контрактами. Рівень оплати праці є конкурентним та визначається індивідуально на основі оцінки знань, компетенцій та професійного досвіду кандидата. Співробітники Офісу не є державними службовцями*. До участі у конкурсному відборі допускаються тільки громадяни України.

Консультаційний контракт розпочне діяти з грудня 2022 року, а його загальна тривалість становитиме 9 місяців. Залежно від наявності фінансування, результатів роботи обраного консультанта та конкретних потреб програми URA, консультаційний контракт може бути продовжено. Контракт передбачає повну зайнятість.

Кандидатам необхідно надіслати заповнену аплікаційну форму, професійну рекомендацію, резюме,  два додаткові контакти рекомендодавців та угоду про нерозголошення на адресу [email protected] до 23:59 (GMT+2) 9 грудня 2022 року.

Усі документи мають бути заповнені англійською мовою. Кандидати, які надіслали неповний пакет документів, не будуть розглядатися у конкурсному відборі. Відібрані кандидати будуть запрошені на наступний етап відбіркової процедури.

Посилання на файл з детальним описом посад (TOR)

Посилання на Аплікаційну форму та Угоду про нерозголошення

Приєднуйтесь до команди професіоналів!

 

*Офіс реформ КМУ є частиною програми «Українська архітектура реформ», яка фінансується з Багатостороннього Донорського Фонду Стабілізації та Сталого Розвитку України (MDA), що керується ЄБРР. Учасниками Фонду є Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Великобританія, Сполучені Штати Америки та Європейський Союз, найбільший донор.

Більше інформації про Офіс за посиланням.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.